2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
حواسم هست....  من ک نمیزنم هیچ وقت. میگم دیگ نهایتش دعواس. نیازی ب دعوای بزرگ نیست، باهام خیلی ...

😂😂😂خواهر برادر کوچولو تر از خودت نعمته🤪

قدرشو بدون♥️👀

فردا شوعر کنی دلتنگش میشی:)

♥️

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂😂😂خواهر برادر کوچولو تر از خودت نعمته🤪 قدرشو بدون♥️👀 فردا شوعر کنی دلتنگش میشی:) ...

شوهر کنم میبرمش با خودم🙄😐😑

کی گفته میبرم اصلا 

همون تو خونه خودمون با شوهرم زندگی میکنیم 

من جدا نمیشم ازششششش

قدرشو میدونم

اذیتم نکنه قدرشو میدونم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر کنم میبرمش با خودم🙄😐😑 کی گفته میبرم اصلا  همون تو خونه خودمون با شوهرم زندگی میکنیم&n ...

😁توهم اذیتش کن خب..

وقتی شربت ریخت روت،تو یخ بنداز تو یقش

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اره بابا😂

چی اره بابا؟ 🙄😁

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
یه دهه هشتادی نمایتده کل دهه هشتادیا نیست

اتفاقا دوستای دهه هشتادی زیاد دارم..

بخوای میتونم تگشون هم کنم

اکثریت خشن هستن 

😁توهم اذیتش کن خب.. وقتی شربت ریخت روت،تو یخ بنداز تو یقش

چشم🙄🤦🏻‍♀️

شوخیشم دوست ندارم

از لج و تلافی متنفرم☹️

دعواش کن به روش نخندکع پرومیشه🙂😂

اهاا

دلم نیمد دیگ دعواش نکردم رفت خوابید 

چشم🙄🤦🏻‍♀️ شوخیشم دوست ندارم از لج و تلافی متنفرم☹️

🚶🏻‍♀️هعی

حرفتو قبول دارم ولی خیلی دهه هشتادی دیدم که مهربونن

اممم آدم بده فیلمارو دیدی؟

با هرکیم بد باشن با کسایی که دوست دارن مهربونن..

خشن بودن صفت بدی نیست که جبهه گرفتی😁

خشن هم تو وجودش مهربونی داره..

اممم آدم بده فیلمارو دیدی؟ با هرکیم بد باشن با کسایی که دوست دارن مهربونن.. خشن بودن صفت بدی نیست ...

اولا جبهه نگرفتم دوما شما تو استدلالت دچار اشتباه شدی من کل بحثم اون بود نه صفت خشن

حتی اگه مهربون هم میگفتی باز استدلالت اشتباهه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792