2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
اره دهه هشتادیا خشنن ولی اونایی که قاتل روح و جان دهه هشتادیان خشن نیستن اره؟

جدی داداش ۷ ساله رو میزنید؟

میتونین با گفتگو حل کنین..

نیاز به خشونت نیست

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشد؟😐🙄

استارتر اون آینه عکس العمل های شماست

امروز بزنیش،فردا وقتی بزرگ شد دستش روت بلند میشه

جدی با صحبت بهش بگو که اشتباهه کارش

از دفعه بعد هم حرصتو نشون نده،خونسرد باش که دیگه تکرار نکنه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

جدی داداش ۷ ساله رو میزنید؟ میتونین با گفتگو حل کنین.. نیاز به خشونت نیست

من داداش که ندارم خواهر دارم

منظورمم خواهر برادر نبود

ولی خب نمیزنم یعنی جرعتشو ندارم ولی دیوونم کردهه

من داداش که ندارم خواهر دارم منظورمم خواهر برادر نبود ولی خب نمیزنم یعنی جرعتشو ندارم ولی دیوونم ک ...

😂😂

بزنی بدتر میشه

من بودم پارش میکردم  البته شما خونسردی خودتو حفظ کن دعواش کن بگو از کارش ناراحت شدی و یکم تنبی ...

شما پارش میکنی من خونسردیم حفظ کنم چرااااا 

دلم نمیاد کاریشم کنما اما عصبی شدم خببب

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

@khatontork

نتونستم ریپلای کنم چرا شمارو 

بچه 7 سالرو نمیشه زد اخه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
جدی داداش ۷ ساله رو میزنید؟ میتونین با گفتگو حل کنین.. نیاز به خشونت نیست

والا اون منو میزنه🙄

این اخه خیلی اذیت میکنه همش جیغ میزنه رو مخه

داداش منم اینجوری بود

تا حدودی هست هنوز

استارتر اون آینه عکس العمل های شماست امروز بزنیش،فردا وقتی بزرگ شد دستش روت بلند میشه جدی با صحبت ...

من الان زدمش اخه؟ 🥺 

فقط گفتم دلم میخواد بزنمش

خب حرصم در میاره دیگ سر خودش خالی نمیکنم اینجا خالی کنم 🤦🏻‍♀️

من الان 20 سالمه همسن خودمم بود زورم بهش میرسید، ترس اینو ندارم ک بزرگ شه تلافی میکنه. اما من نمیزنم خیالتون راحت، نهایتش ی دعوای کوچیکه. 

من الان زدمش اخه؟ 🥺  فقط گفتم دلم میخواد بزنمش خب حرصم در میاره دیگ سر خودش خالی نمیکنم اینج ...

من نگفتم زورت میرسه یا نه..

گفتم بد اخلاق میشه،حرف من این نیست که تورو بزنه یا نه:)

حرف من اینه که ممکنه فردا رو زنش اجرا کنه بعضی عقده هارو..

دعوای بزرگ کن که دیگه همچین کاری نکنه..

اولش با محبت بگو،بگو عزیزم اینکارو میکنی من اعصابم بهم میریزه و عصبی میشم

باز تکرار کرد دعوا کن

تایید شد! _چی؟ دهه هشتادیا واقعا خشنن!

شما دهه هشتادی نیستی؟ 

نشده تاحالا بخوای کسی رو بزنی؟ 

زود قضاوت نکن خواهر🤦🏻‍♀️

شما دهه هشتادی نیستی؟  نشده تاحالا بخوای کسی رو بزنی؟  زود قضاوت نکن خواهر🤦🏻‍♀️

😂 اتفاقا من خودم خشنم..

ولی خب واقعا دهه هشتاد اعصابشون ضعیف تره

من نگفتم زورت میرسه یا نه.. گفتم بد اخلاق میشه،حرف من این نیست که تورو بزنه یا نه:) حرف من اینه که ...

حواسم هست.... 

من ک نمیزنم هیچ وقت. میگم دیگ نهایتش دعواس. نیازی ب دعوای بزرگ نیست، باهام خیلی راحته شوخیم زیاد میکنه اما خیلیم میترسه ی چیز کوچیک بگم سریع استرس میگیره. 

اینم الان بابام بعد از ی سفر طولانی اومده جوگیر شدن از سر و کول هم میرن بالا دیگ یادش رفته من جدیم🤦🏻‍♀️

چیزی نگفتن بهش دیگ

تاپیکم جنبه فان داشت