2789
عنوان

دلم شکسته

150 بازدید | 12 پست

دوسال پیش بارداری ناموفق داشتم تو ۷ماهگی بچنو از دست دادم زمان زایمانم بدجوردلم شکسته بود که میگفتم خدا دلش چقدر دلش میسوزه که من دلم شکست موقع بیرون اومدن بچه،اون لحظه که داشت اذان میگفت و بچم اومدبیرون فقط خودمو خدارو حس میکردم اصلا انگار دکترمو پرستارا کنارم نبودن 😭😭😭😭فقط میگفتم ای خدا بچم

خلاصه حسرتش روی دلم موند و مسیرم برای بارداری طولانی و سخت شد 

امروزم دلم شکست نکه حسودی بکنم ولی این چندسال هرکه باردار بود من حالم بد میشد میگفتم آخی پسرم اگه بود الان دوسالش بود،رفتیم با یه خانم باردار تو سیسمونی ی سری وسیله بگیره اومدیم خونه من نشون دادم وسایلشو به همه انقدر دلم شکست 😭😭😭😭چقدر انتظارسخته 

خدایا بهم بچه ی سااااااالم و صالح بده امسال به همه بده الهی آمین

یعنی دلم شکست خدا به دلم نگاه میکنه امسال حاجتمو بده منو همسرم ژن معیوب مشترک داریم هر بارداری ۲۵درصداحتمال تکرار مشکل هست باید سی وی اس بشم 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تمام وجود براتون ارزو کردم به اون چیزی که صلاحتون هست برسین🌹🙏🏻

ممنونم عزیزم انشالله خودتون حاجت روا بشین

الهی ی روز بیاد من تایپک خوشحالیمو بزنم 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ببخشید چرا از دست دادین

اول ان تی بالا بود امنیو شدم گفتن سالمه گذشت همه چی اوکی بود انومالی هم همه چی خوب و عالی دکترم چندهفته بعد گفت چون ان تی بالا بوده یبار دیگه برو سونو ببینیم چطور پیشرفته 

تو راه برگشت با شوهرم چند بار پشیمون شدیم گفتیم ول کن دیگه بسه هی سونو ازمایش دوباره گفتم ببین ما که اینهمه سختی کشیدیم اینم بریم خیالمون راحت بشه خوشو وخرم رفتم خوابیدم زیر دست دکتر مبارکباد گفت گفتش بچه جفتش عین بالش زیر سرشه خوابه و یدفه ساکت شد گفتم مشکلی پیش اومده گفت مگه انومالی نرفتی گفتم چرا امنیو هم شدم گفت بچه مشکل داره مخچش رشد نکرده 😭😭😭😭دیگ دربدر دنبال بررسی مشکلش و ختم بارداری دادن بهم 

اگ دلت شکست و امیدتو از غیر خدا بریدی و همه ی وجودت خواستن شد حتم داشته باش دعات مستجاب میشه

اره دیگ دلم شکسته و تنها فقط خدا میتونه مشکلمو حل کنه اینو دکترا هم گفتن دیگ فقط خدا 😭😭

اول ان تی بالا بود امنیو شدم گفتن سالمه گذشت همه چی اوکی بود انومالی هم همه چی خوب و عالی دکترم چنده ...

ببین تو نابارور نیستی بچه دار میشی چه اشکالی داری بچه اول منم پوچ بود رشدی نکرد اصلا گریه نکن خودتو قشنگ تقویت کن بعد میبینی یه کوچولوی ناز افتاده رحمت شایر زود باشه شاید زمان ببره از ته دلم دعات کردم🌷

ببین تو نابارور نیستی بچه دار میشی چه اشکالی داری بچه اول منم پوچ بود رشدی نکرد اصلا گریه نکن خودتو ...

منم تنبلی شدید دارم بزور دارو شدم...

مشکلم درد ناباروری نیست مشکلم ژنتیکه 

بهم گفتن سه تا راه حل دارم

ای وی اف ژنتیک ، تخمک اهدایی، یا اینکه دلو بزنم‌به دریا شانسی باردار بشم ببینم ازمایش بدم ۱۱ هفته ببینم بچه سالمه یانه

مشکلم این بود میگفتم جواب ازمایش ناقلیتمون بیاد ناقل باشیم تمومه دنیا واسم اما دارم ادامه میدم همچنان

منم تنبلی شدید دارم بزور دارو شدم... مشکلم درد ناباروری نیست مشکلم ژنتیکه  بهم گفتن سه تا راه ...

الهی عزیزم.. 

من برات دعا کردم 

منم با تنبلی تخمدان باردار شدم یا دارو و امپول خیلیی میترسم خدایی نکرده از دستش بدم شپردمش ب خدا و حضرت زهرا

الهی ب حق پنج تن ی بارداری سالم و نی نی سالم ب دنیا میاری و سالم و سلامت بغلش میکنی

فقط اگر باردار شدی دوباره حتما هر روز براش ایت الکرسی بخون صدقه زیاد بده  و بیمه امامی بکن ک خیلی بهش ارادت داری انشاالله ک دل شکسته اتو میبینن

برای منم دعا کن بچمو سالم در اغوش بگیرم

الهی عزیزم..  من برات دعا کردم  منم با تنبلی تخمدان باردار شدم یا دارو و امپول خیلیی میت ...

ممنونم عزیزم که دعام کردی..حتما دعات میکنم تو این شبا انشالله صحیح و سالم‌بغلش کنی