2777
2789
عنوان

پوست شیر

191 بازدید | 12 پست

واقعا یعنی بخاطر هیچی منصور با ساحل این کارا و کرده  . 

اگه به گفته شیرین  . منصور مشکل روانی داره . یه آدم مشکل داره که ایتحدری دیونه برادرشه بخاطر اون نقشه های شوم کشیده برا نعیم.  بعد هم که  روانیه که داداششو کشت . و بخاطر هیچی واقع نعیم گناه نداشته که انتقام سخت گرفت از نعیم  . به نظرم خیلی دلیل محکم نیس به دخترش تجاوز کنن الکی بگن که مرده بعد زنده بشه بعد زجر کش کنن بعد با گلوله بزنن.  

درضمن اگه قاتل مشکل اعصاب و روان داشته باشه هیچ وقت اعدام نمیکنش و مجرم شناخته نمیشه ‌ 

نظر خودتون بگید

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش میگیره صبر کنه بعد ۱۵ سال, این همه هزینه کنه و اینقد ادم بخره و... این بلاها رو سر دخترش بیاره , بگذریم از ابنم که هرچقدرم کینه داشت و هر چقدرم روانی, انتقامش با ۱۵ سال زندان انداختن نعیمم گرفته نشده

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش م ...

فعلا باید صبر کنیم شاید یه دلیل محکم تر داشته باشه واسه این کاراش وگرنه خیلییی دلیلش چرت بوده 

فقط برای یه حسادت:/

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش م ...

منم همینو میگم نعیم بدبخت کاری نکرده بوده که با منصور . 

چون نعیم بهش گفته بود روانیه بستریش کن... کینش ب دلش بود نمیدونم شایدم دلیل دیگه دارع

پس اگه روانی ‌ مجرم هم نیس دیگه . انگار مریضه مشکل روان داره