2777
2789
عنوان

پوست شیر

191 بازدید | 12 پست

واقعا یعنی بخاطر هیچی منصور با ساحل این کارا و کرده  . 

اگه به گفته شیرین  . منصور مشکل روانی داره . یه آدم مشکل داره که ایتحدری دیونه برادرشه بخاطر اون نقشه های شوم کشیده برا نعیم.  بعد هم که  روانیه که داداششو کشت . و بخاطر هیچی واقع نعیم گناه نداشته که انتقام سخت گرفت از نعیم  . به نظرم خیلی دلیل محکم نیس به دخترش تجاوز کنن الکی بگن که مرده بعد زنده بشه بعد زجر کش کنن بعد با گلوله بزنن.  

درضمن اگه قاتل مشکل اعصاب و روان داشته باشه هیچ وقت اعدام نمیکنش و مجرم شناخته نمیشه ‌ 

نظر خودتون بگید

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش میگیره صبر کنه بعد ۱۵ سال, این همه هزینه کنه و اینقد ادم بخره و... این بلاها رو سر دخترش بیاره , بگذریم از ابنم که هرچقدرم کینه داشت و هر چقدرم روانی, انتقامش با ۱۵ سال زندان انداختن نعیمم گرفته نشده

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش م ...

فعلا باید صبر کنیم شاید یه دلیل محکم تر داشته باشه واسه این کاراش وگرنه خیلییی دلیلش چرت بوده 

فقط برای یه حسادت:/

اخرش و دارن خیلی بد تموم میکنن, یکی بخاطر اینکه طرف با برادرش دوسته و حس کنه داره جاش و پیش برادرش م ...

منم همینو میگم نعیم بدبخت کاری نکرده بوده که با منصور . 

چون نعیم بهش گفته بود روانیه بستریش کن... کینش ب دلش بود نمیدونم شایدم دلیل دیگه دارع

پس اگه روانی ‌ مجرم هم نیس دیگه . انگار مریضه مشکل روان داره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز