2777
2789
عنوان

من چمه؟😰

146 بازدید | 15 پست

ازدواج رو دوست ندارم علتش چیه؟از اول فراری بودم. الانم که ازدواج کردم هی به هر بهونه ای میخوام ازش بیام بیرون.چرا اکثرتون انقدر عاشق ازدواج بودید یا هستید؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مگه مشکلتون چیه؟

از مردا فراریم. سر هرچیزی هم به جدایی فکر میکنم.ذهنم پریشونه .نمیدونم چرا دوست دارم فقط با خانوادم زندگی کنم.حتی گوشه ی اتاقم خونه ی پدرم. به زور خودم رو راضی کردم ازدواج کنم.ولی متعجبم که بعضیا واقعا زن زندگین و قشنگ به شوهرو زندگیشون میرسن اونوقت من... 

از مردا فراریم. سر هرچیزی هم به جدایی فکر میکنم.ذهنم پریشونه .نمیدونم چرا دوست دارم فقط با خانوادم ز ...

چن ساله ازدواج کردی؟

برگرد تو همون خونه خواهر برادر ات ازدواج کنن .بعد ببین تنهایی چ برسرت میاد.

بچسب ب زندگیت بچه بازی در نیار 

چن ساله ازدواج کردی؟ برگرد تو همون خونه خواهر برادر ات ازدواج کنن .بعد ببین تنهایی چ برسرت میاد. ب ...

میدونم چی میگی.ولی یعنی تنهایی انقدر سخته؟تا وقتی پدر مادرم هستن که ایشالا همیشه باشن بسمه دیگه.بعد از اونم تنها بودم اشکالی داره؟🙁

میدونم چی میگی.ولی یعنی تنهایی انقدر سخته؟تا وقتی پدر مادرم هستن که ایشالا همیشه باشن بسمه دیگه.بعد ...

منو یاد خواهر خودم انداختی😅

ما سه تا برادر یه خواهر ک بزگتر پسرها بود همه پشت سرهم بودیم با دوسال اختلاف سنی خواهرم 23سالگی ازدواج کرد هم شوهرش هم خانوادش خیلی عالی بودن دوست خواهرم داشتن ولی خواهرم هر موقع میومد خونمون با گریه میرفت😁ولی خداروشکر یه مدتی ک گذشت چسبید ب زندگیش .

اینم بگم کلا شوهرش دوست داشت ولی میگفت سخنم دارم از شماها جدا میشم.

ولی کلی یه چیز بگم تنهایی زندگی کردن خصلت انسان نیست دختر پسر نداره.باید ازدواج میکردی.

تاپیک آخرم ببین😕