2821
2789
عنوان

😭😭😭کمکم کنید

77 بازدید | 2 پست

دلم خیلی گرفته سه تاختم شروع کردم چله زیارت عاشورا ۲۰۰۰صلوات و ختم سادات واسه اینکه مامانو بابام راضی بشن به عشقم برسم😭دلم واسه مامانم تنگ شده دلم واسه بغلش تنگ شده اون باهام لج کرده بخاطره عشقم میگه نباید باهاش ازدواج بکنی همش دعوا میکنیم باهم چله زیارت عاشورا خیلی حساسه ولی من یکم عصبیم کنترول خودمو زود از دست میدم نمیگم مراقبم کامله ن تنها کاری که خیلی خوب تا حالا انجامش دادم این بوده غیبت نکردن دروغ نگفتم حجابم کامل بوده و حرف زشت نزدم و نمازام سره وقت خوندم ولی خوب با پسر خاله هام حرف زدم مجبور بودم مثل قدیم باهاشون صمیمی باشم و تا حالا هم روزه مو گرفتم با زبان روزه ختمامو انجام دادم تا اخر این ماه فرصت دارم با این ختما خانوادمو راضی کنم عشقم میاد خاستگاریم میترسم از اینکه بابام یه حرفی بزنه خانواده عشقم ناراحت بشن 😔میترسم از اینکه من یه چیزی بگم قلبه پدرو مادرمو بشکنم😭😭از یه طرفم میترسم ختمم باطل بشه

اصلا نترس نیت کن اگه به عشقت برسی برای شهدای گمنام ی دور کامل قرآن رو بخونی من نتیجه گرفتم 

نیت کردم حتی دستم گذاشتم رو قران که به ارزوم رسیدم یه بار قران ختم کنم ولی نگفتم واسه شهدای گمنام فقط گفتم قران ختم میکنم و اینم بگم قبلا که میخواستم ختم بکنم نیت کرده بودم واسه حضرت محمد دیگه میخوام به ارزوم رسیدم همون نیتو ادامه بوم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.