2821
2789
عنوان

میشه کمک کنید😭😭

75 بازدید | 11 پست

دلم خیلی گرفته سه تاختم شروع کردم چله زیارت عاشورا ۲۰۰۰صلوات و ختم سادات واسه اینکه مامانو بابام راضی بشن به عشقم برسم😭دلم واسه مامانم تنگ شده دلم واسه بغلش تنگ شده اون باهام لج کرده بخاطره عشقم میگه نباید باهاش ازدواج بکنی همش دعوا میکنیم باهم چله زیارت عاشورا خیلی حساسه ولی من یکم عصبیم کنترول خودمو زود از دست میدم نمیگم مراقبم کامله ن تنها کاری که خیلی خوب تا حالا انجامش دادم این بوده غیبت نکردن دروغ نگفتم حجابم کامل بوده و حرف زشت نزدم و نمازام سره وقت خوندم ولی خوب با پسر خاله هام حرف زدم مجبور بودم مثل قدیم باهاشون صمیمی باشم و تا حالا هم روزه مو گرفتم با زبان روزه ختمامو انجام دادم تا اخر این ماه فرصت دارم با این ختما خانوادمو راضی کنم عشقم میاد خاستگاریم میترسم از اینکه بابام یه حرفی بزنه خانواده عشقم ناراحت بشن 😔میترسم از اینکه من یه چیزی بگم قلبه پدرو مادرمو بشکنم😭😭از یه طرفم میترسم ختمم باطل بشه

عزیزم من برات ۳۰۰ صلوات میفرستم انشالله به زودی با پسری که دوست داری ازدواج کنی باهم برید مسافرت خوشگذرونی تورخدا منم دعا کن زندگی ام نابود میشه دارم میمیرم ممنومم یه دعایی دارم یبار حاجت گرفتم خواستی بکو بفرستم دعایدخوبی هست انشالله نتیجه میده 

عزیزم من برات ۳۰۰ صلوات میفرستم انشالله به زودی با پسری که دوست داری ازدواج کنی باهم برید مسافرت خوش ...

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم الاهی تو زندگیت به هرچی که میخوای برسی خوب بفرست واسم عزیزم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم الاهی تو زندگیت به هرچی که میخوای برسی خوب بفرست واسم عزیزم😍😘

فدات بشم عزیزم دوتا دعا هست یکی برای جذب طرف ماقبل منظورم نامزدت بخونی به عکس اش فوت کنی بیشتر وابسته ات بشه یکی هم حاجت گرفتن الان میفرستم

خوب عزیزم یه سوال اون ختم که باید فوت کنم و باید همشو بخونم و یکی یکی فوتش کنم؟؟؟؟؟ـبعد همشو هر روزم ...

آره هر دفعه خونه فوت کن تا ۲۱ بار بشه  هرروز بخونی خوبه نتونستی عیب نداره من زیاد خوندم تا یه ماه خوندم