2777
2789

خسته شدم میشه فقط بهم یه چیزی بگین اروم شم ؟میشه بگین خدا کجاست ؟میشه به خدا بگین یکی خیلی دلش پره ؟میشه بهش بگین خسته ام خیلییی اونقدر که فقط دلم میخواد یکی ارومم کنه میشه ارومم کنین حالم بده اونقدر بده که از بی کسی اومدم نی نی سایت تاپیک زدم که اروم بشم .فقط بهم بگین خدا کجاااااااااست چرا جوابم نمیده ؟؟؟؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍

اگه پنج تاآیةالکرسی بخونی 

خدا به فرشته ها میگه برید کنار خودم حفظش میکنم 

اینطوری برو تو بغل خدا 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پنج تاآیةالکرسی بخونی  خدا به فرشته ها میگه برید کنار خودم حفظش میکنم  اینطوری برو ت ...

دلم پره از بی کسیم از تنهاییم از همه چیز از همه کس 

دلم پره از بی کسیم از تنهاییم از همه چیز از همه کس 

خدا رو داری 

نیاز به کسی نداری 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
عزیزم منم تو شرایط شما بودم و هستم .همین امروز عصر کلی حالم خراب شدددد

خسته ام خیلی زیاد چیکار کنم آخه 

جدی ؟

حتما این حدیثه 

تنها نیستی گلم . این روزها که همه شاد و سرحالن ( که ان شاا..‌  همیشه خندان باشن) تنها کاری که برام راحته گریه کردنه 😭

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

دقیقاااااااا. یه وقتایی دلت میخاد خدا دستاشو باز کنه یجوری بغلت کنه که گم بشی درونش آرامش بگیری یه آرامش واقعی 

خدا همینجاست درست کنارت خدا تو قلبته دختر .تو بی کس نیستی .

ما معنی واقعی این دنیارو نمیدونیم نرفتیم دنبالش که بفهمیم از حد زندگی انسان فراتر نرفتیم 

ولی یه روز میفهمیم که اگر واقعا خدارو درک میکردیم هیچوقت ناراحت نمیشدیم 

دختر جون خدا از بندش بیشتر از نماز و روضه ،اطمینان میخاد 

وقتی که مطمئن باشی خدا درستش میکنه و حتی به دلت شک راه ندی قطعا درستش میکنه

دقیقاااااااا. یه وقتایی دلت میخاد خدا دستاشو باز کنه یجوری بغلت کنه که گم بشی درونش آرامش بگیری یه آ ...

اره منم حال همینجوری میخوام .میدونی از آدما خسته شدم هیچ راهی هم ندارم

از حرفا خسته شدم از همه چیز خستم بخدا دارم دیوونه میشم از بی کسیم 

تسبیح دست بگیر لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و 

صلوات بگو با سلامتی امام زمان 

حالت خوب میشه 

اثر لاحول و لا...غم از بین میبره 

امتحان کن  شک نکن