با یه پسر ۳ساله دوستیم ینی ۱سالونیمه که رابطمون جدی شده قصدمون ازدواجه اون خیلیی بیشتر منو دوست داره هیچ وقت حتی یک بار نزاشته قهر کنم خودشم هیچ وقت قهر نمیکنه و هربحثی پیش میاد میگه با حرف حل میشه نباید قهر کنیم خیلی خوش اخلاقه خیلی خیلی بهم احترام میزاره کلا واقعا درک و شعور یه رابطه رو داره رابطمون از راه دوره اون اصفهانه من شیراز ۲۴سالشه ۲۱سالمه و کارش نصب و تعمیر پکیج و...هس فعلا درامدش کمه چون چند ماهه شروع کرده .بعد من ازتون میخام تو یه تصمیم گیری کمکم کنید ازش دلسرد شدم نمیدونم واقعا سردرگمم همش.دلایلی که سرد شدم: اینه ک میگه زمان میبره من دستم خالیه الان نمیتونم بیام جلو راستم میگه بیاد خانوادم قبول نمیکنن من صبور نیستم سخته برام دارم اذیت میشم همش دوری....و یکی دیگش اینه همش با بقیه مقایسش میکنم انحراف چشم داشت عمل کرد خوب شده دیگه انحراف نداره ولی میگم بچه دار شدم بچم اونجور نباشه یا اصلا انحراف خودش برگرده بعد یه مدت.و یه دلیل دیگه درامدشه میگم نکنه درآمدش بعدا هم زیاد نشه اینحوری باشه
من ۳روز به زوور ازش فرصت گرفتم چون میگه تحمل دوری ندارم نمیتونم ازت بی خبر باشم ک فکر کنم بش گفتم ۳روز اصلا حرف نزنیم تا فکرامو بکنم
[[[میشه بم بگید چکار کنم اگ میتونید راهنماییم کنید]]]] چون رابطمونو دوس دارم.اون مرد خوبیه فکر میکنم هیچ کس مث اون اینجوری دوستم نداره.