2777
2789
عنوان

ازش دلسرد شدم🥲

491 بازدید | 16 پست

با یه پسر ۳ساله دوستیم ینی ۱سالونیمه که رابطمون جدی شده قصدمون ازدواجه اون خیلیی بیشتر منو دوست داره هیچ وقت حتی یک بار نزاشته قهر کنم خودشم هیچ وقت قهر نمیکنه و هربحثی پیش میاد میگه با حرف حل میشه نباید قهر کنیم خیلی خوش اخلاقه خیلی خیلی بهم احترام میزاره کلا واقعا درک و شعور یه رابطه رو داره  رابطمون از راه دوره اون اصفهانه من شیراز ۲۴سالشه ۲۱سالمه و کارش نصب و تعمیر پکیج و...هس فعلا درامدش کمه چون چند ماهه شروع کرده .بعد من ازتون میخام تو یه تصمیم گیری کمکم کنید ازش دلسرد شدم نمیدونم واقعا سردرگمم همش.دلایلی که سرد شدم: اینه ک میگه زمان میبره من دستم خالیه الان نمیتونم بیام جلو راستم میگه بیاد خانوادم قبول نمیکنن من صبور نیستم سخته برام دارم اذیت میشم همش دوری....و یکی دیگش اینه همش با بقیه مقایسش میکنم انحراف چشم داشت عمل کرد خوب شده دیگه انحراف نداره ولی میگم بچه دار شدم بچم اونجور نباشه یا اصلا انحراف خودش برگرده بعد یه مدت.و یه دلیل دیگه درامدشه میگم نکنه درآمدش بعدا هم زیاد نشه اینحوری باشه 

من ۳روز به زوور ازش فرصت گرفتم چون میگه تحمل دوری ندارم نمیتونم ازت بی خبر باشم ک فکر کنم بش گفتم ۳روز اصلا حرف نزنیم تا فکرامو بکنم 

[[[میشه بم بگید چکار کنم اگ میتونید راهنماییم کنید]]]] چون رابطمونو دوس دارم.اون مرد خوبیه فکر میکنم هیچ کس مث اون اینجوری دوستم نداره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم همین شرایط تورو داشتم رلم خیلیییییییی دوسم داشت و نمیذاشت اصن قهر کنمو ناراحت باشم

چون خیلی اهمیت میده بهت ازش سرد شدی منم مث تو سرد شده بودم میگفتم خیلی دوسم داره و اینا و پاپیچمه هزارتا نقص هم بهش میذاشتم ولی الان  دیگه مث قبل نیست و خسته شده ازینکه من سرد باشمو اون برام خودشو ب اب و اتیش بزنه خیلی دارم اذیت میشم و الان پشیمون شدم بابت رفتارم اشتباه نکن توام چون اگ باهات سرد شد خودت میفهمیی... 

ظآهر شیرین نمیپوشد نهان تلخ را.. 🍃🤍

اگه میبینی از پس اینده بر نمیاد بهش فکر نکن چون هر چقدرم عاشق باشی اگه نداشته باشی از زندگیت زده میشی و عشقت به پشم تبدیل میشه ولی اگه میبینی میتونه زندگی برات بسازه به پاش بمون حتی شده یه زندگی معمولی با عشق 

زندگیتون سرشار از لحظه های ناب🌹

دوستت داره شرایط هم داشته باشه همه چی اوکیع

من یکی و داشتم عاشقم بود چقدر دوسم داشت ولی هیچ شرایطی نداشت وقتی ازدواج کردم مریض شد چند روز بیمارستان بستری شد ولی من با سنگدلی ولش کردم فقط چون تمام خودشو صرف من کرده بود الآنم بعضی موقع بهش فکر میکنم شاید اگع با اون ازدواج میکردم  

هوم واقعا واسه همینه ک خیلی توجه میکنه.داره خیلی تلاش میکنه هرروز ۸میره ۱۰شب برمیگرده.نمیدونم چرا چن وقته همش عیباشو میبینم قبلا اینجور نبودم شور اشتیاق داشتم ولی الان نه دلم سنگ شده🙁

دوس داری یکی باشه پولداره باشه خوشگل باشه اما زندگی رو برا زهر مار کنه ؟؟؟ فکر کن خودت   &nbs ...

نه واقعا.ولی بعضی وقتا حس میکنم همه حرفاش فقط حرفه عمل نمیکنه