یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
همسرم به مامانش میگه 28 ساله ازدواج کردین یکی دارین
مامان منم ایناهم 27 ساله بازم یکی دارن 😂😂
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
هنوز میذاره؟ یه روزگاری که بازغی مجریش بود می دیدیم اون حمید گودرزی بد نبود ولی دیگه نشد همونجوری که بود. الان مجریش کیه؟ چه روزها و چه ساعتی پخش میشه؟
منم خودم بچم قراره یکی باشه ولی تعداد زیاد دوست دارم😂
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅