2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا حفظش کن. 

گلم شما از خدا که بهش مهربان تر نیستی، هستی؟ 

شماهم تا جایی که میتونی برای خوشبختیش تلاشت کن بقیش هم بسپار به خدا، هرچند قبل از تصمیم به بچه دار شدن باید شرایط سنجید اما حالا که وسیله حضور یه انسان به دنیا شدی خداروشکر کن و براش تلاش کن نگرانیات بزار کنار. 

زمان قدیم وبا و طاعون و سرخک و اینا بود خدای بچه های اون زمان خدای بچه های زمان فقر و گرونی و تنهایی هم هست غصه نخور خدا هزاران ساله خدایی میکنه ما چندساله داریم بندگی میکنیم 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
منم پسرم یکساله هست ولی از تصمیم خودم راضیم که ایران به دنیا نیاوردمش و این باعث میشه خیالم تا حدودی ...

کجا به دنیا اوردی خیلی وضعیت بد شده تنهایی تک فرزندی بی پولی سن بالا بچه دار شدن مغزم داره منفجر میشه

من امروزچندساعت تو شهر دنبال آپتامیل ۳ میگشتم برای پسرم 😥 خدا رحم کنه بهمون 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز