2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی لطفاً ممنون

45 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر بچه ها اگه کسی ادمین پیج کاری باشه آنجا کسی هست ک بدونه در چ ساعاتی از روز برای بازید بیشتر باید پست و استوری گذاشت معمولا ساعتی ک بیشتر بازید میخوره 

اینجا کسی هست راهنمایی کنه مرسی 

عزیزم شما میتونی ایشونو راهنمایی کنی؟؟ 

@الهام2325  

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی؟ من تاپیکم سوالی بود خودم پرسیدم 

وااااا 

خواستم به شما کمکی کرده باشم

ایشون توی بعضی تاپیکاش گفته بود کار ادمینی بلده. منم گفتم اگه میتونه به شما راهنمایی کنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

وااااا  خواستم به شما کمکی کرده باشم ایشون توی بعضی تاپیکاش گفته بود کار ادمینی بلده. منم گفت ...

نه گلی اشتباه متوجه شدی بنده ازتون عادی پرسیدم این آیدی ک دادید برای چیه دست شما هم درد نکنه عزیز دلم 

بعد رفتم بهش پیام دادم درست حسابی جواب آدمو نمیده سوالی ک ازش میپرسم رو پیج لا پیج جواب میده انگار ک نمیخواد جواب بده هر چند مهم نیس خدا دیگه اینترنت رو راحت کرده چ فراوانه آدم .از اونا میپرسم بعضیا بدون اینکه چیزی بهشون برسه ذاتن حسودن بازم دستت درد نکنه مرسی ♥️ 

نه گلی اشتباه متوجه شدی بنده ازتون عادی پرسیدم این آیدی ک دادید برای چیه دست شما هم درد نکنه عزیز دل ...

خواهش میکنم گلم، سلامت باشی عزیزم ❤

ای بابا، که اینطور. چی بگم والا 🙂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792