2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا 

هی میگن انرژی مثبت 

چرا استرس میدی 

چرا منفی حرف میزنی

چرا غر میزنی 

چرا فلانی 

دلم میخواد بهشون بگم تو چرا گوه میخوری احمق ی جور رفتار میکنی انگار مثلا ی مورچه بدبختی که از دنیا و دور ورش خبر نداره وای

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡

انرژی‌مثبت فقط وقتی درسته ک تو واقعا ب اون مرحله‌ای رسیده باشی ک بتونی حستو خوب کنی و دید خوبی داشته باشی

مثبت‌نمایی هیچ فایده‌ای نداره و این آزاردهندس :/

تلقین کردنم واسه خودت خوبه ن اینکه تا میبینی یکی حال یا حسش خوبی نیس بپری بش ک واااای نهههه با انرژی‌منفیت داری اذیتم میکنییی حستو خوب کنننن اینکارو نکن اینو نگو، من مشکلم سر همینه   

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >