2777
2789

سلام دوستان من عادت دارم. برای براق و تمیزی. ظرف. وایتکس استفاده میکنم تاید ریکا. وایتکس. قاطی میکنم و برای براقی قابلمه. صابون .  چند روزه وایتکس  میزدم 

نگو. بجای وایتکس جرمگیر زده بودم ب ظرف ها 

البته دستکش زده بودم 

آلان سرم داره درد می‌کنه  ..بو جرمگیر. سرم برده 😔😭

مجددد. ظرف هارو بازرشستم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

شیریا ماست بخور برو حموم همه پنجره هارو بازکن بوش بره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

خوبه ریه هات رو درگیر نکرده . تو این اوج کرونا و....میگن وایتکس هم استفاده نکنید . کلا ضرره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر بخور.. منم جند روز پیش حمام وایتکس زدم انقد حالم بد شده بود بااینک درو پنجره باز بود و منم بینی ایم رو گرفته بودم... یک استکان شیر خوردم با دولیوان اب تا حالم کمی جا اومد

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

ظرف ها رو خراب نکرد😐😐😐؟

مثل شوره رو همه چی می مونه

🙄🙄

اصلا جرمگیر برای ظرف نیست🤦🤦🤦🤦

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

ببین این چیزا خیلی مضرن و دور از جونت سرطانزا هستن. وایتکس اییین قدر زیاد استفاده نکن. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خوبه ریه هات رو درگیر نکرده . تو این اوج کرونا و....میگن وایتکس هم استفاده نکنید . کلا ضرره

واقعا خیلی مضره. اصلا نباید مداوم ازش استفاده کرد

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم