2777
2789
عنوان

اعتصاب غذا

215 بازدید | 16 پست

وقتی عصبانی بشید و دلخور باشید از زمین زمان از جمله شوهر چیکار میکنین 

من روزه بدون سحری میگیرم هنوز افطار نکردم و‌نمیخوامم بکنم میدونم مشکلم حل نمیشه ولی لج کردم با خودم خستم از خودم دلم برا بچم میسوزه کاشکی نبودش تا ول کنم برم از این زندگی راحتشم حالم بده خانوادم شهر دورین تو شهر غریبم😔لعنت ب زندگی 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

تو با خودت لج کردی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی تابوت هم ک باشم دهنم واسه لمبوندن امادست🤦‍♀️

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
تو با خودت لج کردی

اره ولی دوست دارم نخورم بمیرم دیگع شایذ فشارم بیوفته بمیرم برای گناه هم دست ب خودکشی نمی‌زنم هرچند خودکشی ناموفق داشتم

من توی زمان مجردیم همش در حال اعتصاب غذابودم ولی پدر مادرم براشون مهم نبود... فکر کن یه بچه ۱۰ _۱۵ ساله یه هفته غذانمیخوردم دیگه رو به موت که میشدم خودم میشکستم اعتصابمو.

دیگه توی متاهلی این کارو نکردم قهر میکنم اما اعتصاب نه. چون واقعا جسمم نمیکشه دیگه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من توی زمان مجردیم همش در حال اعتصاب غذابودم ولی پدر مادرم براشون مهم نبود... فکر کن یه بچه ۱۰ _۱۵ س ...

خیلی بده کسی تو مجردی سختی و جنگ اعصاب داشته باشه تو متاهلی هم داشته باشع منم همینم,😔

عزیزم من نمیدونم مشکلت با همسرت چیه اگه چیزیه که فک میکنی با حرف بزرگتر ها یا با راه حلی چیزی درست میشه انجام بده اگه هم مشکلت جدیه این رفتار با خودت درست نیست پیش یه مشاور برو ببین نظر اون چیه یه جلسه بری ضرر نداره نهایتش اگه مشکل خیلی جدیه جدا شو خودتو عذاب نده عزیزم خیلی ها بخاطر بچشون مقاومت میکنن ولی میبینن نمیشه جدا میشه الان ۶۰ درصد مردم ما بچه دارن طلاق گرفتن به خودت فشار نیار هم خودتو از آب و نون میندازی هم بچه با راه و روش منطقی پیش برو مشاور خیلی میتونه کمکت کنه اگه هم میخوای شوهرت نفهمه یه روز نوبت بگیر برو ولی بهش بگو دارم میرم دکتر زنان یکم مشکل دارم یا دارم میرم دکتر داخلی یکم بدنم ضعیف شده گلم هر مشکلی رو چاره ای هست بجز مرگ اینقد خودتو اذیت نکن