2777
2789
عنوان

یعنی نمیشه بیای؟

91 بازدید | 8 پست

یعنی نمیشه برگردی بگی پشیمونی ؟ بگی پشیمونی که ولم کردی ؟ بگی از همه حرف های زننده ای که زدی پشیمونی ؟؟:) 

نمیشه بیای بگی و ایندفعه واقعا دوسم داشته باشی؟ محکم بغلم کنی و مثل همیشه بگی بغلت بهم ارامش میده؟:) 

میدونی چقدر وقته منتظرم ؟ می‌دونم الان تو بغل یکی دیگه ای یکی دیگرو میبوسی ولی من بعد تو رمق حرف زدن با هیچکسم نداشتم من با قلبم دوستت داشتم 

نمیشه بیای و بگی متأسفی؟ ؛)

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزا ی چیزی بهت بگم من خودم تو این موضوع واقعا تجربه ام زیاده بیش از بیست بار امتحان کردم حس پشیمونی داری فک میکنی همین حس رو اونم داره ولی اون ب چپشم نیست این باعث میشه انتظارت بره بالا و این فقط ب خودت اسیب میزنه به خودت بیا بدرررک که نیست اگه ترکی میتونم ی اهنگ بهت پیشنهاد بدم اگ دوس داشته باشی ایشالله حال دلت خوب شه گلم

خودتو بخاطره کسی که رفته و نخواسته ات مریض نکن

۱۰۸ روزه که بغلش نکردم نبوسیدمش...

۱۰۸ روزه دیگه بهم نگفته دوستت دارم:) 

۱۰۸‌روزه من خودمو گم کردم.....

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
بزا ی چیزی بهت بگم من خودم تو این موضوع واقعا تجربه ام زیاده بیش از بیست بار امتحان کردم حس پشیمونی ...

اون ب بی رحمانه ترین حالت ممکن بمن گفت برو خودتو بکش مرده و زندت فرقی نداره پشیمون باشه؟😂 پشیمونی ی جوکه براش

دخترای زیادی رو بازی داد منم یکیشون بودم ولی فرق من با اونا این بود دست هیچ پسری بهم نخورده بود....من قبل اشنایی باهاش موقه حرف زدن با پسرا استرس میگرفتم جوری ک همه میخندیدن میگفتن فوبیای پسر داره 

وقتی اشنا شدیم جدی شدیم بهش گفتم اگه از حست مطمئن نیستی تمومش کنیم تا وابسته نشدم ولی خب کی بیشتر از من عاشقش بود و براش هرکاری میکرد ؟ انقد احمق بودم در برابر خیانتاش عذر خواهی کردم ک کم گذاشتم براش ک خیانت کرده فقط چون نمی‌خواستم قبل ازدواج کاری کنم احساس میکردم حق داره بره با بقیه😂

ای کاش ما دخترا هم میتونستیم بریم سراغ کسی که دوسش داریم 

من اول ازش متنفر بودم 

بدجوری پابندم کرد و رفت...

اون ب بی رحمانه ترین حالت ممکن بمن گفت برو خودتو بکش مرده و زندت فرقی نداره پشیمون باشه؟😂 پشیمونی ی ...

رابطه ات واقعا سمی بوده بنظرم باید خوشحال باشی که رفته دیوونه ای با پای خودت میخوای بری تو اتیش؟؟این حسا گذراست فوقش 6 ماه الی یک سال بعدش اروم میشی یادت نمیره ولی دیگ وقتی یادت افتاد از درون نمیسوزی تازه برای تو راحتتره چون همچین ادمی اصلا ارزش نداره از قدیم گفتن هرکه از چشم برفت از دل برفت بیخی خواهرم به فکر خودت باش خودتو عذاب نده