2777
2789
عنوان

یعنی نمیشه بیای؟

70 بازدید | 6 پست

یعنی نمیشه برگردی بگی پشیمونی ؟ بگی پشیمونی که ولم کردی ؟ بگی از همه حرف های زننده ای که زدی پشیمونی ؟؟:) 

نمیشه بیای بگی و ایندفعه واقعا دوسم داشته باشی؟ محکم بغلم کنی و مثل همیشه بگی بغلت بهم ارامش میده؟:) 

میدونی چقدر وقته منتظرم ؟ می‌دونم الان تو بغل یکی دیگه ای یکی دیگرو میبوسی ولی من بعد تو رمق حرف زدن با هیچکسم نداشتم من با قلبم دوستت داشتم 

نمیشه بیای و بگی متأسفی؟ ؛)

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

یعنی نمیشه بفهمی چقدر نگرانت بودم؟ 

نمیشه بفهمی تمام مدت ی چیزیت میشد من بدتر از تو حالم بد میشد؟نمیخوای بفهمی میخواستم از دود ترکت بدم کمکت کنم پیشرفت کنی؟ واقعا لازم بود اونقدر بی رحمانه بهم بگی تو هیچی نبودی فقط سرگرم شدم باهات؟ لازم بود قلب دست نخورده منو بشکونی پودرش کنی و بگی مرده زندت فرقی ندارع؟ :))

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه

نمیشه ...

هنوزم حالت حق ب جانب همیشگیشو داره و منتظره من بابت اینکه از دستش دیوونه شدم و نابود شدم ازش معذرت خواهی کنم .... 

اون با دخترای مختلف خوش میگذرونه و منم و خاطراتم منمو زندگی و زمانی ک سر آدم کردنش تلف شد:)

کاش دعا میکردی نیاد کاش میگفتی خداروشکر از دستش راحت شدی

مغزم میگه اون جلوی پیشرفت و ایندتو میگرفت 

ولی قلبم میگه بعد اون نباید هیچکسو قبول کنی قلبم هنوز بغلشو میخواد 

هنوز وقتی ی اتفاق خوب میوفته میگم کاش بود بهش خبر میدادم هنوزم هرجایی میرم میگم کاش الان با هم اینجا بودیم

ولی اون فقط میخواست ازم استفاده کنه اون هنوز برا ی دختر که کل شهرمون فیلم رابطش با پسرای مختلفو دارن له له میزنه و میگه عشق ابدیمه:)

مغزم میگه اون جلوی پیشرفت و ایندتو میگرفت  ولی قلبم میگه بعد اون نباید هیچکسو قبول کنی قلبم هن ...

بهتره منطقی باشی عزیزم واقعا این چیزی که داری تعریف میکنی اون اصلا ارزش نداره که اینقدر درگیرش بشی ولی خب عاشقش شدی .. باید تلاش کنی فراموشش کنی