2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم زود باردار شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 50 پست
منم از این شیافا گرفتم خیلی خوب بود خیلی چندماه بعدشم حامله شدم

خداروشکر

مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️

منم منتظرم خدایا ب همین ماه مبارک تمام بی اولادا رو بچه بده الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام  انقدر دلم میخواد یکی بهم بگه مامان  بدوو تو خونم  و...  ایشالا ا ...

ایشالله هممون جواب بگیریم💞

مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️
منم منتظرم پوفف

شیاف ماریانا؟شنیدم بدہ،استفادہ نکنید،اینا تبلیغن فقط،نازایی نمیارہ ھا ولی بعدھا رحم رو خشک میکنہ،کلا شنیدم خوب نیست،کود الاغ دود بدید بھترین چیزہ برا عفونت،عنبرنسا میگن عطاری ھا دارن

ختم خواستید ھم برا حاجتتون میذارم ھدیہ ی ختم ھرچی درتوانتون بود بدید،حاجت روا و عاقبت بخیر الھی

یا خودتون چلہ یاسین بذارید روزی یہ بار تا40 روز بخونید،یا ختم124ھزار صلوات بذارید خودتون بخونید،خیلی مجربن،التماس دعا🌹🌹🌹

عزیزم بنظر من اصلا از این شیاف های گیاهی استفاده نکنید چون بدون علم اینا رو میسازن و بجاش حتما اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی رو انجام بدین معجزه میکنه داخل اینستا سرچ کنید اصلاح سبک زندگی و زیر نظر یکی از ماماهای خانم تاجیک تشکیل پرونده بدین و اصولی و علمی پیش برید بدون حتی ذره ای داروی هورمونی واقعا اصلاح سبک معجزه میکنه برای درمان مشکلات کاهش ذخیره تخمدان، تنبلی تخمدان، مشکلات لوله و رحم، مشکلات مردانه 

حتما حتما جواب میگیرید با تمام وجودم بهتون توصیه میکنم در حال حاضر هم من خودم با اصلاح سبک باردار شدم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یک سال و یک ماه منتظرم این ماه هم حامله نشدمبا این که قرص لتروزول خوردمو امپولhcgزدم ۴ روزم هست عقب انداختم اما امروز آز بتام منفی شد دیگه نه خدا رو صدا میکنم نه دوا و دکتر میرم 

ی سوال اگه من فردا موعد پریودم باشه و شیاف پروژسترون بذارم جلوی پریود شدن می گیره؟ این می خوام یاد بگیرم

✍️✍️درمان تخصصی مشکلات رحم

درمان توسط شیاف درمانگر با بیش ازیک قرن تجربه تشکیل شده ازداروهای گیاهی

تلفن های تماس   ۰۹۳۹۶۲۰۵۷۷۱    ۰۹۱۵۵۲۰۹۲۴۶        

اینم کانال ایتاشون هستن ک خیلیا رضایت داشتن و جواب گرفتن

@tebesonatiibanovan

ایشالا زود زود مامان میشی  منم تو اقدامم اما نشدم  خیلی سخته صبر

عزیزم حتما اصلاح سبک زندگی انجام بدین به روش فلورا تاجیک تو اینستا سرچ کنید و زیر نظر ماما های خانم تاجیک تشکیل پرونده بدین من خودم با اصلاح سبک باردار شدم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها خیلی واسم دعا کنین😭💔