2777
2789
عنوان

یادت میاد؟!

194 بازدید | 18 پست

دو سال پیش وقتی مردمو زنده شدم‌ وقتی داد میزدم تو بیمارستان و تو رفته بودی فرداش که مرخص شدم سرمو‌ گذاشتم رو پای مامانم و اینو برام می خوند روزا چقدر رو پای مادرم اشک می ریختم امشب یادش افتادم این بغض و عقده داره خفم میکنه درسته برگشتی درسته دوست دارم ولی خیلی غمگینم خیلی......

یادت میاد یه روزی برات دوست دارم میخوندم ♫!

با شوق رویت تا سحر چشم انتظار میموندم ~!~

اما دیگه تموم شد عمرم به پات حروم شد ♫!

از من نصیحت بشنو ای دل~!~

آروم بگیر توو سینه که زندگی همینه ♫!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
لحظه های بی تو بودن می‌گذره اما به سختی....

🖤🌱

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشقی؟

بهتره بگم بودم درسته برگشته ولی زخم های من هنوز درد میکنه قابل وصف نیست پر از عقدم

لعنت

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
ببخشید اگ دوس دارین بگین ، چرا بیمارستان؟

دوسش داشتم رفت دنیای قشنگی که باهاش ساخته بودم رو سرم آوار شده بود یه مدت دیوونه شده بودم و مدام بیمارستان می بردنم و بهم آرامبخش میزدن🙃

خیلی دوست دارم دلداریت بدم اما خودم الان خیلی داغونم🙂

خوبم من عزیزم 

خواستی چیزی‌بگی می شنوم 

یاد درد گذشتم افتادم و بهم ریختم.......

بهتره بگم بودم درسته برگشته ولی زخم های من هنوز درد میکنه قابل وصف نیست پر از عقدم

میدونم چی میگی

زمانی که باید می بود و نبود

و این برات تبدیل شده به یه زخم کهنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میدونم چی میگی زمانی که باید می بود و نبود و این برات تبدیل شده به یه زخم کهنه

دقیقا

خوبم من عزیزم  خواستی چیزی‌بگی می شنوم  یاد درد گذشتم افتادم و بهم ریختم.......

بعد مدت ها الان صداش شنیدم 🥺

نمی دونستم به مامانم زنگ زدم صداش شنیدم لعنت به من 🥲

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
دقیقا

درکت میکنم چون مسیر تو رو راه رفتم .

در واقع اون آدم سابق نیستم

مهربونی  و دلسوزیم رو از دست دادم

و الان ازم میپرسه چرا عوض شدی!

😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
2790
2778
2791
2779
2792