2777
2789
عنوان

پسرا فقط بیان🥴

209 بازدید | 6 پست

یه پسر المی آهنگ و کلیپ عاشقانه ای ک میفرسته الکیه واقعا?چون معمولا ما دخترا حسمونو با اهنگ میگیم الکی نمیفرستیم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اون المی که نوشتم چیزی نیست اشتبا نوشتم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستگی به پسره داره 

اگه کلا آهنگ باز باشه که همینطورری میفرسته 

ولی اگه اونقدا اهل آهنگ نباشه پس منظور داره 

به موضوع آهنگ ها هم دقت کن 

اگه همشون موضوع شون  یکی بود از خواننده های مختلف خب پس قطعا منظور داره 

ولی آهنگ های یک خواننده بودن همشون پس فقط به اون آثار خواننده علاقمنده و بی منظوره 

بستگی به پسره داره  اگه کلا آهنگ باز باشه که همینطورری میفرسته  ولی اگه اونقدا اهل آهنگ ...

آهنگ باز ک هست،ولی اهل کلیپ فرستادن نبود ب قول خودش کلی ب خودش فشار اورد کلیپ بفرسته بار اول  ک ازش خواستم،ولی بعد اون کلیپ اینا خیلی میفرستاد