2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت گلم ،سلامت باشی 😍😍😍 چشم حتما،بچه نداری کلا یا بچه دوم میخوای؟

ن بچه ندارم عزیزدلم کلا...... چند ساله بچه میخوام..... 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
ن بچه ندارم عزیزدلم کلا...... چند ساله بچه میخوام..... 

ان شالله به زودی زود توام این شادی رو توی قلبت حس کنی عزیزم 😍😍😍 توکل به خدا

منم اصلا فکر نمی‌کردم دلیل عقب افتادن پریودم حاملگی باشه

ان شالله به زودی زود توام این شادی رو توی قلبت حس کنی عزیزم 😍😍😍 توکل به خدا منم اصلا فکر نمی‌ ...

ان شاالله گلم ممنون ان شاالله😍♥🙏🏻

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
قربونت گلم  نمیدونم .اون عدده که توی ازمایشه میگن بتا؟ من کلا اطلاعات هیچی ندارم🥴 باید عدد ...

آره اون عددی که وسط نوشته 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
زنده باشی خانومی 💝 راستی چندسالته؟

من خودم ۲۷

نزدیک ب ۵ساله ازدواج کردم ۳ساله نی نی میخوایم..... ولی نشده

خب هنوز سنت هم زیاد نیست که. من ۲۹ سالمه 😁 وقت اقدام اصلا استرس نداشته باش،میشه ان شالله

باشه عزیزم حتما🙏🏻🙏🏻🌹💋💋

بستگی داره چقد پریودت عقب افتاده باشه، مثلا یه هفته تاخیر که میشی ۵هفته از ۲۰۰،۳۰۰ به بالا خوبه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘