2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

249 بازدید | 28 پست

سلام. بچه ها دوست پسرم یهو ازدواج کرد و رفت. انقد دلم شکسته که بعد شش ماه که رفته کلمب خوب نشدم. بیشتر وقتها دعا می کنم زنش خوب نباشه و یهو ولش کنه دلشو بشکنه همونجور که دل منو شکست. 😪 لطفا ملامتم نکنید چون فک می کنم تنها چیزی که می تونه تسکینم بده اینه که خبر بد بودن زندگیشو بشنوم. 😪یه شماره ازش گیر آوردم. می خوام با یه شماره ناشناس بهش پیام بدم خیلی نامرد و بی وجدانی. ینی این کارو بکنم؟ شما بودین چی کار می کردین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا باهاش کاری نداشته باش  پیم بدی اینارو بگی مثلا قراره چی بشه  اصلانم عین خیالشم نمیا ...

یعنی اون همینجوری خوب و خوش زندگی کنه. انگار نه انگار؟ نمیشه. 

یعنی اون همینجوری خوب و خوش زندگی کنه. انگار نه انگار؟ نمیشه. 

اگ پیم بده فک میکنه تا الان بفکرش بودی 

پس نزار بفهمه با رفتنش زیادی برات بد گذشته 

لیاقتتو نداشته رفته 

برا عروس شدنم صلوات 
اگ پیم بده فک میکنه تا الان بفکرش بودی  پس نزار بفهمه با رفتنش زیادی برات بد گذشته  لیاق ...

یعنی حتی اگه پیام بدم نامردی و بی وجدان و اینا فک می کنه به فکرشم؟من که نمی خوام قربون صدقش برم 

از این کارای بچه گونه نکن لطفا

بچه گونه؟ چطور اون همینجوری بره. راحت زندگیشو کنه. ولی من...... پس چی کار کنم بذارم راحت زندگی کنه. اصلا انگار نه انگار که من بودم 

یعنی حتی اگه پیام بدم نامردی و بی وجدان و اینا فک می کنه به فکرشم؟من که نمی خوام قربون صدقش برم  ...

اره دیگ اگ مهم نباشه چرا پیام میدی مثلااااا

ولش کن بهتر از اینا سره راهت قرار نگرفت اونوقت

برا عروس شدنم صلوات