2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته زایمان کردی ؟ و بچه وزنش چقد بود  ؟ خودت اوکی بودی ایشالله

۳۹ هفته تمام - ۳ و سیصد بود ولی من سه هفته اخر اصلا وزن اضافه نکرده بود اره عزیزم همه چی عالی بود

منم ۱۲ زایمانم  سز  استرس دارم  😬😬😬🥴

کدوم شهری ؟ هیچکی از من ترسو تر نیس ولی همه چی خوب بود لطف خداوند بود دکتر خوب بیمارستان و کادر درمان عالی باورت نمیشه همه چی شد ۶ و پونصد ولی بقیه خانمایی که بام بستری بودن هزینه شده بود ۱۷ تومن یا ۱۵ تومن

کدوم شهری ؟ هیچکی از من ترسو تر نیس ولی همه چی خوب بود لطف خداوند بود دکتر خوب بیمارستان و کادر درما ...

من کرج ام بیمارستان تخت جمشید میخوام برم  

حالا دیشب افتادم لکه بینی  خداروشکر صبح قطع شد اما دکتر گفت استراحت کن  تا ۳ح پر بشه بعد دیگه هر وقت زاییدی

تبریک عزیزم🌹چند هفته بودی عمل شدی؟ هزینه بیمارستان چقد شد؟ خصوصی عمل کردی دیگه؟

ممنون عزیزم بیمارستان اروند اهواز خصوصیه، دکتر زیر میزی نگرف هزینه بیمارستان ۱۰ تومنه بعد ۳ و پونصد رو بیمه تامین اجتماعی تقبل کرد شد ۶ و پونصد ؛ ۳۹ هفته بودم