2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رستی اگه بری اموزش پرورش بگی من به این رسته علاقه دارم نامه میدن بهت برا اون رشته اینو من تازه شنیدم ...

من الان 20 سالمه دوساله دبیرستانم تموم شده 

5 سال پيش همچی قرتی بازی نبود 

نه معلمت  الکی میگن اموزش، و پرورش  به ما گفتن چنتا فرم پر کنید داخل سایت همش بهور کن ال ...

اها اون وقت درسای علوم و ریاضی معلماشن یا همه ی معلما ؟نظر میدن اخه باید علوم و ریاضی ضریبش بالا باشه

اها اون وقت درسای علوم و ریاضی معلماشن یا همه ی معلما ؟نظر میدن اخه باید علوم و ریاضی ضریبش بالا باش ...

همه معلما بستگی داره معلمت باهات خوبه یا نه

من همه رشته ها اورده بودم ریاضی الف بودم تمام رشته های هنرستان الف بودم خودم تجربی خواستم 

همه معلما بستگی داره معلمت باهات خوبه یا نه من همه رشته ها اورده بودم ریاضی الف بودم تمام رشته های ...

اون جوری که اره تو خود معلم عربی مون بهمون گف از همه بهتر از نظر اخلاق و اینا منم چون دوستام سر کلاس خیلی حرف میزنم ارمشون من بودم  تا حالا از اول سال با هیچ کدومشون بحث نکردم

اون جوری که اره تو خود معلم عربی مون بهمون گف از همه بهتر از نظر اخلاق و اینا منم چون دوستام سر کلاس ...

فط معلم ریاضی بود به مامانم گفته بود حسابداری بخونه بهتره که توش اینده نداره و منم دوستش ندارم