2777
2789
عنوان

مشاور ای

76 بازدید | 11 پست

من تیر ماه کنکور دارم و مشاورم دارم و خیلی خوب جلو میرم ولی مثلا ۴ روز خوب پیوسته می خونم اما نمیتونم این پیوستگی ثابت کنم مشکلم اینه که میرم میشینم سریال کره ای میبینم اصلا دست خودم نیست خیلی عاشق سریال کره ای هستم نمیدونم چه کار کنم کنکور تجربی قرار بدم و پشت کنکورم درسمو از مهر ماه شروع کردم ازمونم میدم ولی نمیتونم سه ماه باقی مانده سریال نبینم وولش کنم مشاورم گفتم گفته سریال نگاه نکن ومنم میخام همین کارو بکنم سریال نبینم ولی از خودم خیلی ناامید شدم چون همیشه اینو میگم ولی سریال شروع میکنم به دیدن ولی بیخیال درس خوندن نیستم زیاد دوست دارم به خاطر استرس کنکور به یه چیز دیگه فک کنم واسه همین زیاد سریال میبینم  کسی مشکله من داشته چکار کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برابچ اگه مشاور خوب و کاربلد می‌شناسید ممنون میشم تو تاپیکم معرفي کنید:)

منو تو ، تو این تاپیکا لنگر انداختیم 😆😂

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
شمام هنوز دنبال مشاوری؟!🤣🤣🤣وسواس داریم ماااا  فکر کنم کنکور تموم بشه ما تازه دنبال مشاور با ...

😂😂😂😂😂😂😂🤣وای آره من بهترین مشاورم داشتم بازم یه هفته بیشتر نموندم.

دیشب بلاکش کردمممم😂😆

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

من خودم یه سریال کره ای رو خیلییی دلم میخواست نگاه کنم 

یادم میاد دوران عید با خواهرم قرار گذاشتیم هرروز آخر شب یه قسمت نیگا کنیم البته در صورتی که ببینه من برنامه ام رو کامل انجام دادم

همینکه با یه نفر دیگه قرار گذاشته بودم باعث میشد که نرم بدون اون بعد قسمت یک قسمت بعد رو نگاه کنم و وقتم بره