2777
2789
عنوان

خیلی حساس شدم 😔

328 بازدید | 30 پست

داشتم نونا رو جمع می کردم  رفته بود بیرون ده دقیقه طول کشید بیاد ۴۰ تا نون بود 

گفت عه تموم نکردی 

( دستم گوشی بود .قبل اینکه همسرم بیاد دوستم زنگ زده بود اما آنتن رفت فقط سلام دادیم )

گفتم نه 

گفت چون داری با گوشی حرف میزنی 

آخه به توچه یه کم سرم تو گوشی باشه هر چی میگه 

حالم ازش بهم میخوره 

هی میخوام دلم خوش باشه به زندگی نمیزاره😔😔😔

اومدم اناق در قفل کردم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم از اولش میگفتم خودشجمع کنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

به خاطر همین حرف🤔😑

من بودم با خنده میگفتم آره من میخوام حرف بزنم بیا نونارو جمع کن😃

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

به نظرم اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی

نیازی نبود اینطور واکنش بدی

میگفتی  به آرومی و ریلکس : آره دوستم زنگ زده بود صحبت میکردم و یکم کار داشتم با گوشی

بعدم میرفتی سمت کاری که میخواستی انجام بدی

اینقدر بخوای حساس باشی الکی فقط روزتو خراب میکنی

به نظرم اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی نیازی نبود اینطور واکنش بدی میگفتی  به آرومی و ریلکس : آ ...

نمیتونم 

آخه دوستم تو‌جاده بهم زنگ زده شوهر اون چیزی نمیگه من نشستم خونه آقا سریع میگه تو گوشی بودی 

سر همبن😐من مشکل دارم که هیچی بم برنمیخور یا شما حساسی انقد

قلبم شکست 

اخه چرا باید بگه سرت تو گوشیه 

تکه میندازه میدونم 

نمیتونم  آخه دوستم تو‌جاده بهم زنگ زده شوهر اون چیزی نمیگه من نشستم خونه آقا سریع میگه تو گوشی ...

چرا نمیتونی؟!

اگر به جای ناراحتی و واکنش اینطوری میگفتی اره خب با گوشی کار داشتم و بعد سمت کارت میرفتی چی میشد ؟

من برای خودت میگم چون میدونم حساس بودن ، اول خود ادم رو اذیت میکنه پس باید اول خودتو تغییر بدی 

وای چقد سخت میگیری ی چیزی گفت دیگه چرا اتاق چرا دلخوری اولویتت رو بزار به زندگیت تا رفیق

اولویتم اصلا دوستم نیست 

ناراحت اینم چرا باید بهم بگه تو گوشیه 

خب مردم همه تو گوشین دیگه 

تکه میندازه