2777
2789
عنوان

شرایط من

337 بازدید | 15 پست

بنظرتون شرایطم بده که چند تا از خواستگارام پسند نکردن 

من ۲۱ سالمه قدم ۱۵۰ کاردانی کامپیوتر دارم چهرم نه خیلی زیبا نه زشت. معمولی متمایل به زیبا خخ

وزنم هم خوبه چاق نیستم

الان توی مغازه کارهای اینترنتی کار میکنم و درس نمی خونم

خودم حس میکنم بخواطر شرایط مالیمون که ضعیفه پسند نمیکنن چون شرایط دیگه رو از قبل میپرسیدن💔

اونی که باید بیاد هنوز نیومده پس صبور باشین و توکل کنین.همه چیز به وقتش اتفاق میفته

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونی که باید بیاد هنوز نیومده پس صبور باشین و توکل کنین.همه چیز به وقتش اتفاق میفته

منم خواستم صرفا ازدواج نیست چون چند نفر هم خودم رد کردم. اما بین اینایی که پسند نکردن یکیشون خوشم اومد 

آره چند نفری اومدن خونه بعد گفتن پسرمون گفته شرایط یکی نیست

شرایط دوست شدن با کسی هم پیش نیومده؟بایکی رل بزن 

ب نظر من کار ک میکنی برو کارشناسیتو بگیر خودت خرجتو بده 

یا کنکور بده

فمنیستتونم🙂
منم خواستم صرفا ازدواج نیست چون چند نفر هم خودم رد کردم. اما بین اینایی که پسند نکردن یکیشون خوشم او ...

باید دید خدا چه کسی رو براتون انتخاب کرده.گاهی دونفر سالها عاشق هم هستن ولی قسمت هم نه و از هم جدا میشن.به نظرم ازدواج بیشتر قسمته

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
شرایط دوست شدن با کسی هم پیش نیومده؟بایکی رل بزن  ب نظر من کار ک میکنی برو کارشناسیتو بگیر خود ...

یک سال و نیم پیش با یکی دوست بودم که اونم آخر خیانت کرد.

یکی دیگه هم اومد جلو خودش میگفت دوستت دارم و فلان منم دوستی نخاستم گفتم با خانوادش بیان که اونم باباش مخالفت کرد

حقوقم ۳ تومنه شهریه دانشگاه نمیشه. دولتی هم نمی خوام برم شهر دیگه درس بخونم مشهد هم دولتی قبول نمیشم

باید دید خدا چه کسی رو براتون انتخاب کرده.گاهی دونفر سالها عاشق هم هستن ولی قسمت هم نه و از هم جدا م ...

منم امیدم ب خداست😢

یبار چله برداشتم روز ۸ خواستگار اومد ولی نخواستن

منم امیدم ب خداست😢 یبار چله برداشتم روز ۸ خواستگار اومد ولی نخواستن

خوبه که به خدا امید دارین

من ۱۰ساله به کسی علاقه مندم ولی ایشون پاپیش نذاشته با اینکه فکر کنم اوایل به خاطر بی‌تجربه بودنم متوجه شدن الان چله گرفتم که ازدواج موفقی باهاشون داشته باشم ولی سعی میکنم آخرین چله باشه چون میخوام همه چیزو بسپارم به خدا

خوبه که به خدا امید دارین من ۱۰ساله به کسی علاقه مندم ولی ایشون پاپیش نذاشته با اینکه فکر کنم اوایل ...

بهم میگن برو پیش دعانویس شاید بختت رو بستن ولی من میگم خدا نخواد هیچکس نمی تونه کاری کنه برای همین نرفتم

بهم برسین و خوشبخت بشین عزیزم

ممنون

امیدوارم شما هم بهترین انتخابو داشته باشین و حستون دوطرفه باشه⚘