صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 807 عنوان حموم 261 بازدید | 16 پست کیا وقتی حموم میرن تنگی نفس میگیرن ؟ اولین باره ها اینجوری شدم این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 1402/01/10 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarajand عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 647 من کلا اینطوریم +همه که عقاید تو رو باور ندارن _عقاید من نیازی به باور اونا نداره!💜
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8190 شاید خیلی بخار میکنه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
نرگسشونم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 296 دلیلش بخاری ک توی محیط بسته حموم ایجاد میشه حتما اگه امکانش رو داری دنبال هواکش یا پنجره کوچیک باش اگه راه نداری درو حتما باز بزار خطرناکه
صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 807 من کلا اینطوریم کلا ۲۰ دیقه نشد ها از ترسم زود بیرون اومدم این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد
parsa_ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 153 احتمالا کرونا یه عفونت خفیف ریه دارییه قابلمه اب نمک شو بذا رو گاز بجوش اومد سرتو بالاش بگیر نفس دو و باز دم عمیق بکش تو روز چند بار تکرار کن ایشالا خوب میشی
صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 807 دلیلش بخاری ک توی محیط بسته حموم ایجاد میشه حتما اگه امکانش رو داری دنبال هواکش یا پنجره کوچیک باش ا ... در هم باز بود پنجره رو هم باز کردم ولی دیدم تنگی نفسم زیاد میشه دیگه اومدم بیرون 🤦🏻♀️ این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد
negarajand عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 647 کلا ۲۰ دیقه نشد ها از ترسم زود بیرون اومدم درو باز بذار حتی اگه از وان استفاده می کنی اینطوری من رلحت نفس می کشم +همه که عقاید تو رو باور ندارن _عقاید من نیازی به باور اونا نداره!💜
نرگسشونم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 296 در هم باز بود پنجره رو هم باز کردم ولی دیدم تنگی نفسم زیاد میشه دیگه اومدم بیرون 🤦🏻♀️ منم یکسری اینجوری شدم چون اولش باز نکرده بودم بعد ک نفس تنگی بگیری فایده نداره من تا نیم ساعت بعد حمام نمیتونستم تکون بخورم با حوله بودم
negarajand عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 647 درو باز بذار حتی اگه از وان استفاده می کنی اینطوری من رلحت نفس می کشم راحت +همه که عقاید تو رو باور ندارن _عقاید من نیازی به باور اونا نداره!💜
صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 807 احتمالا کرونا یه عفونت خفیف ریه داری یه قابلمه اب نمک شو بذا رو گاز بجوش اومد سرتو بالاش بگیر ... نمیدونم والا تنگی نفسم زیاد شد اومدم بیرون الان یکم بالاتر از سینم یه جوری میخاره انگار یه چیزی میخواد از قفسه سینم ریه هام بیاد بیرون این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد
صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 807 منم یکسری اینجوری شدم چون اولش باز نکرده بودم بعد ک نفس تنگی بگیری فایده نداره من تا نیم ساعت بعد حم ... خیلی بده خیلییی یه لحظه فک کردم یه چیزیم میشه😅🤦🏻♀️ این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد