2777
2789
عنوان

زن داداشم میگه😐🙁😁😂😂😂

535 بازدید | 12 پست

من داداشم و زن داداشم راهشون از ما دوره یعنی حدود یه ساعت و نیم طول می‌کشه تا بیان خونمون، بعد هروقت میان خب دیر به دیر همدیگه رو میبینیم برا همین من پُختنی براشون میپزم یعنی غذایی که خوب باشه پیش خودم میگم زشته دیر به دیر میان غذا خیلی ساده ندم تازه زن داداشم خیلی بدغذا هم هست متأسفانه😬حالا اون شب خودش و داداشم گفتن غذا ساده بپز راحت تره و ازین حرفا ، تو زحمت نیفتین، بعد من گفتم شاید  به خاطر من میگن بعد یهو زن داداشم میگه آره ساده بپز که منم ازون ور شما میاین خونم اذیت نشم غذا پختنی بپزم😐😐😐😐😐😐منم گفتم باشه دفعه بعد نون خالی بهتون میدم😜😁

عجبااا

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂🙄

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
مگه غذاها همشون پختنی نیستن؟ فقط آبدوغ خیار نپختنیه

چمیدونم والا، میدونی چیه این از برنج و خورشت بدش میاد، گوشت و مرغ نمیخوره، خیلی ساده مثل آش دوست داره🙁😂😂😂خیلی رو اعصابه

خب زشته که همیشه آش باشه، حالا یه بار دوبار اشکال نداره، آش فقط برا عصر یا شب خوبه همیشه که نمیشه

من آش دوست دارم ولی صاحب خونه هر چی بپزه ازش تشکر می کنم قرار نیست بنا به سلیقه من آشپزی کنه که

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   
منظورش همین برنج و خورشت و مرغ و ازین چیزا، میگه یه چیز ساده مثل آش😐

آهامنظورش غذای راحت و بی دردسری درست‌کنی

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲