2821
2789
عنوان

آش خوشرنگ

177 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من هر وقت اش درست میکنم نمی‌دونم چرا زرد خوشنرگ نمیشه چون ادویه و زردچوبه رو به آب که برنج ریختم توش اضافه میکنم و آخرش اصلا خوشرنگ نمیشه چکار کنم به نظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زردچوبه رو خام اضافه نکنین داخل سیر داغ یا پیاز داغ اون سرخ کنید بعد به آش اضافه کنید

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

ادویه و زردچوبه رو تو روغن تفت بده با سیر و پیاز بعد ب اش اضافه کن

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

اش مادربزگ من این مدلیه رنگش یجوریه

دلم خواست لعنتی 🤤

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

اول حبوباتی رو که از قبل پختی مثل عدس و لوبیا قرمز و چتی و سفید و نخود رو با یه پیاز خورد شده بزار رو شعله یه قاشق چایی خوری فلفل و زردچوبه و نمک بزن یکم هم باقلا به حبوباتی اضافه کن بعد نیم ساعت بخش سبزی اش رو اضافه کن پیاز و سیر رو تفت بده با سبزی  یا نعناخشک اندازه یه قاشق با اشت اضافه کن بعد کشک رو اضافه کن هم بزن تا قل بخوره بعد رشته رو بهش اضافه کن بعد بیست دقیقه آمادست وگ دوست داری اندازه یه پیاله کوچیک بهش جو پرک اضافه کن هم مقوی هم لعاب میاره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز