2777
2789
عنوان

پا درد و کمر درد

336 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من از دیشب پاهام خیلی درد میکنه بیحالم 

صبح گلو درد خفیف داشتم رفتم دکتر سریع گفت کروناست

کسی تجربه داشته چند روز طول میکشه خوب شم

بیحالم خیلی و پادرد و کمر درد دارم

پسرم و شوهرم بعد چند روز علایم میدن 

اصلا واقعا کویده؟اخه انفولانزا هم زیاده 

لطفا تجربه دارین بگین بهم

ممنونم

نه الان اکثرا کروناس.ما هم اول عید گرفتیم. گفتیم انفولانزاس دکتر گفت کروناس. تست دادیم کرونا بود. 

دکتر تب بر و احتمالا انتی بیوتیک و ضد حساسیت میده.مال ما ۵ روز بود کلا. اما باید استراحت کامل کنید

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان اکثرا کروناس.ما هم اول عید گرفتیم. گفتیم انفولانزاس دکتر گفت کروناس. تست دادیم کرونا بود.&nb ...

همتون باهم گرفتین ؟با فاصله چند روز؟

شما هم‌پا درد داشتین؟

همتون باهم گرفتین ؟با فاصله چند روز؟ شما هم‌پا درد داشتین؟

ما کلا دو نفریم که هر دو گرفتیم.همسرم اولش پادرد داشت کمی. با فاصله یه هفته علامت دار شدیم.عجیب بود خیلی طول کشید

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چه قدر طولانی شده  اخی انشالله خوب بشین

حالم انقدر بده ک حد نداره اونم تو خونه ی مردم میترسم اوناهم بگیرن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ما کلا دو نفریم که هر دو گرفتیم.همسرم اولش پادرد داشت کمی. با فاصله یه هفته علامت دار شدیم.عجیب بود ...

وای چقدر دیر نشان میده 

من نگران پسرمم خیلی بد تبه 

اما میگم کاش الان با خودم بگیره باهم خوب شیم

چند روز قرنطینه بمونم دکتر گفت ۵روز🙄

حالم انقدر بده ک حد نداره اونم تو خونه ی مردم میترسم اوناهم بگیرن 

اخی 

خیلی بده 

من بیحالم خیلی و از شدت پا درد نمیتونم تا سرویس بهداشتی برم

همسرم هم میگه قرار باشه بگیریم ماهم میگیریم ماسک نمیخواد بزنی تو اتاقم نمون 

اینو میگم حرص نخور نگران نباش همینه دیگه یه سفره پهن شده دوباره همه دورش نشستیم 

من فقط بیحالی و پادرد کلافم کرده

اخی  خیلی بده  من بیحالم خیلی و از شدت پا درد نمیتونم تا سرویس بهداشتی برم همسرم هم میگ ...

گلو درد سر درد سرفه ندارین؟ 

ان شاءالله  خدا شفا بده گل من 

وای چقدر دیر نشان میده  من نگران پسرمم خیلی بد تبه  اما میگم کاش الان با خودم بگیره باهم ...

به من گفت ۷

حالا ۶هم خوبه

شما هم همین طور  حالا من روزه اولمه دکتر کفت از روز سوم سرفه شروع میشه کاش پا درد و بیحالیش ت ...

وای خیلی بده خیلی