2777
2789
عنوان

بیایییین لطفا +چت

374 بازدید | 15 پست

داداشم به یکی یه چی فروخته و اون طرف پول شو نمیده بهش و بهش  میگه من بدهی بهت ندارم .و شماره داداشم مو اشغال کرده دادشم ۷و۵۰۰ میلیون ازش پول میخاد ولی اون نمیده و شماره داداشم مو اشغال کرده .  بنظرتون چی بهش پیام بده که کوبنده باشه چون راهش دوره و نمیتونه بره از نزدیک پبشش..

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون بلاکش کرده احتمالا پیام هاشم نرسه 

اما چه پیام کوبنده ای اون اگه براش مهم بود که بالا نمی کشید 

مدرکی نداره قانونی اقدام کنه ؟

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من بودم اگه اون سر دنیام بود میرفتم از حلقش میکشیدم بیرون نه بخاطر پول ها بخاطر اینکه فک نکنه خیلی بچه زرنگه😐

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

پیامی که داداشم بهش داده همینه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
داداش شما ٧/٥ جنس رو بدون گرفتن پول يا هيچ برگه اعتباري ديگري به كسي فروخته ؟ مدركي هم داره كه فروخ ...

اره چک داره ..ولی حساب طرف خالیه چک رو هم برگه زده

چرا خودت رو اذیت میکنی یه اظهار نامه بهش بده از طریق دفتر خدمات قضایی و بگو این آخرین اقدامه اگه با زبون خوش ندادین پول رو مرحله بعدی تو دادگاه میبینمتون. مدرک همون پرینت واریز حساب رو داشته باشی کافیه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
بلاک کرده دیگه پیام فک کنم نمیره براش 

با گوشی دیگه اش میخاد پیام بده