2821
2789
عنوان

میشه بیایین🥺

155 بازدید | 6 پست

سلام نماز روزهاتون قبول باشه

هفته سی و یک بارداری هستم دو روزه حرکات بچم خیییلی بزرگ و شدید شده جوری که شکمم درد میگیره خیلی نگرانم از دکترمم دورم.کسی تجربه ای داره؟

سلام عزیزم دختر منم ی روزایی خیلی خیلی خیلی زیاد تحرک داشت...و منم مث تو نگران میشدم.هربارم ک میرفتم دکتر میگفت اشکال نداره و طبیعیه.

ولی بند ناف چون دور گردنش بود خیلی باید مواظب میبودم ک بعد از این تحرک های زیاد یدفعه فروکش نکنه.

ولی ب خودت استرس نده برو ی بیمارستان ی nstازت بگیرن صدا قلبشو بشنوی خیالت راحت میشه منم همینکار میکردم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی اره برم‌بیمارستان خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش منو ک میبینی ها کلی استرس کشیدم تو حاملگی چرا کم تکون میخوره چرا زیاد تکون میخوره چرا سکسکه میکنه چرا نمیکنه چرا کج شده دستاش کو پاهاش کو نافش کجاس لباش کو وای وای ینی نگم بهت چ کشیدم...فقط خودمو اذیت کردم.

بهت حق میدم بترسی نگران بشی همش عادیه ولی میگم بهت نترس همه این حالتا طبیعیه بچه من دو روز شدید تکون میخورد چند روز اروم اروم بود اون چند روز من مرتب بیمارستان بودم!!!

حالا بذار ب دنیا بیاد اونوقت میبینی نگرانی و استرس ینی چی...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792