2821
2789
عنوان

نماز

79 بازدید | 17 پست

صبح نمازمو خوندم نمیدونستم داداشم ادراره کرده رو شلوارم ولی فقط یه قطره اصلا نمیدونستم بعد از نمازم تقریبا بعد از چند دقیقه یادم اومد که وقتی خواب بودم احساس کردم یه چیزی ریخته روم الان از مامانم پرسیدم گفت داداشت بوده 😔😔یعنی نمازم قبول نیست؟؟؟؟من نباید نماز صبحم قضا بشه وگرنه ختمم باطل میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشکال نداره نمیدونستی گلم قبوله..  شلوارتو دربیار برو حمام غسل کن 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

سلام

اولا نفهمیدی موقع نماز خواندن پس ایرادی نیست

دوم ان که مقدار نجاست کوچک تر از یک سکه باشه مشکلی نیست

برای نماز بعدی خودت رو پاک کن

باز خواستی از مرجع تقلید بپرس

Trust in God ,Only
اشکال نداره نمیدونستی گلم قبوله..  شلوارتو دربیار برو حمام غسل کن

واقعا؟؟؟یعنی قبوله ؟؟؟اخه ختمم چله زیارت عاشوراست این چله خیلی حساسه نمیخوام بعد از پنج روز باطلش کنم بخدا نمیدونستم 😔

اخه سیم کارت ندارم😔

یه تلفن تو خونتون نیست؟ به دوستات بگو خب 

اینجا اگر اشتباها بهت راهنمایی بدهند تنها کسی که پاش گیره خودتی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا؟؟؟یعنی قبوله ؟؟؟اخه ختمم چله زیارت عاشوراست این چله خیلی حساسه نمیخوام بعد از پنج روز باطلش کن ...

عزیزم چیزی ک نمیدونستی واقعا خدا قبول میکنه.  الان ک فهمیدی واسه ظهر  حمام کن لباس تمیز بپوش خدا قبول میکنه..  انشالله حاجت روا بشی گلم واسه منم دعا کن فدات

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️