سکوت۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 560 عنوان امشب 626 بازدید | 34 پست امشب میخوام خودکشی کنم با انسولین نمیدونم بعد از مرگم چه اتفاقی میفته برامم مهم نیس خدا عادله به هرحال جهنمم برم ازینجا بهتره برام دعا کنید 1402/01/10 | 11:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 51171 تاپیکت ممنوعه 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
سکوت۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 560 برات دعا کنم خودکشیت خوب پیش بره؟ دعا کن خدا ازم بگذره
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17138 خدای عادل گفته چیز خوبی در انتظارت نیس چون خودکشی کردیشاید پیمانه عمرت فردا تموم شه خودش صبر داشته باش آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
جلبک_کپک_زده عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 6900 دعا کنیم موفق بشی؟؟؟؟ خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بانومهربان93 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3919 میخوای زجر کش بشی😑نکن دختر با خودت اینکارارو هرکس خودکشی کنه از صدتا زجری که تو این دنیا کشیده تو اون دنیا صدبرابرشو میکشه.
_گل_رز_ عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 4199 دعا کن خدا ازم بگذره نمیگذره به دعای ماهم نیست به نظرت اون چیزی که میخوای به خاطرش خودکشی کنی ارزششو داره؟