2777
2789
عنوان

برای اینکه

391 بازدید | 7 پست

ذهنم و جسمم و روحم‌ درگیره انلاین بودنایِ مکرره شوهرم نباشه و خیالی از شک و گمانِ مبنایِ بر خیانت ب ذهنم نیاد ، بنظرتون روبیکارو پاک کنم؟چون فقط تو روبیکا آنلاین میشه

دیشب پاک کردم تازه عهدم‌کردم ک دیگ نصبش نکنم ولی باز نصب کردم ک انلاینیاشو ببینم😔

توروخدا خاهرا کمکم کنید اراده داشته باشم ک ن‌دیگه شک ب ذهنم بیاد ن اینکه روبیکارو حذف کردم باز برم  سراغش نصبش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بهش نمیگی باهاش حرف نمیزنی شاید ی دلیل منطقی پیدا کردی

اینجا که میگی کاری درست نمیشه به همسرت بگو دلیلشو بپرس ی جوابی بهت میده حداقل از این همه استرس در میای

خب چرا بهش نمیگی باهاش حرف نمیزنی شاید ی دلیل منطقی پیدا کردی اینجا که میگی کاری درست نمیشه به همسر ...

بهش ک میگم زمین و زمان و ب هم میدوزه ک من دارم فیلم میبینم و...

ولی اون سری ک خونشون بودم مهمونم داشتن، ی لحظه دیدم داشت چت میکرد پس دروغ میگه دارم فیلم نگا میکنم

بهش ک میگم زمین و زمان و ب هم میدوزه ک من دارم فیلم میبینم و... ولی اون سری ک خونشون بودم مهمونم دا ...

ترفند بعضی از مردا همینه تا ی چیزی میشه سری صداشونو میبرن بالا که مثلا بترسی و هیچی نگی یا انگار چون داد میزنه حق با اونه. از خودت ضعف نشون نده نذار فکر کنه با قلدری میشه کارو پیش برد. بهرحال حق داری کارش اشتباهه.

آبجی بخدا خود من دچار این سو تفاهما شدم .اصلا نگران نباش روبیکا چرته .خودت پیش خودت چک کن بینم درست نمیگم .منم شوهرم همش آنلاین بود سر کارش . خیلی فکرت برام اومد .شوهرمم اصلا تو این فازا نبود.یبار گوشیشو ک دستم بود رفتم قسمت پیام‌رسان تو کانالا فیلم میدید گاهی اوقات .دیگه نتو خاموش کردم .گوشیو گذاشتم کنار باور کن تا دوساعت الکی انلاینی میزد آفلاین میشد .بعد الکی باز آنلاین میشد .