2777
2789
عنوان

نمیتونم بخوابم

110 بازدید | 6 پست

تا میام چشم روی هم بذارم انگار میفهمم روحم از بدنم جدا میشه بدتم میلرزه ویبره میره یه صدای ترسناکی میاد تا میام روشنایی ببینم بیدار میشم چون میفهمم و میترسم

کسی این مشکل منو داره

نتوان وصــف تـو گفتن که تو در فـهم نگنجی🍃

قبلا مث شما بودم 

رفتم پیش دکتر متاسفانه قرصای اعصاب نوشته که هنوز دارم عوارضشو پس میدم اصلا سمت داروهای ارامبخش نرو

تنها قرصی که خوب بود و بی عوارض ملاتونین خارجی

سعی کن تو طول روز خودتو‌خسته کنی باشگاه بتونی بری خیلی خوبه

یوگا و مراقبه هم عالیه

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا مث شما بودم  رفتم پیش دکتر متاسفانه قرصای اعصاب نوشته که هنوز دارم عوارضشو پس میدم اصلا س ...

دلیل دیگه ای جز اعصاب نداره؟

چون من روشنایی میبنیم صدای ترسناک میشنوم

دلیل دیگه ای جز اعصاب نداره؟ چون من روشنایی میبنیم صدای ترسناک میشنوم

ذهنت احتمالا خیلی درگیره

به چیزای ماورایی فکر میکنی؟ چون اینایی که میگی اثرات تلقینه ماوراییه

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
ذهنت احتمالا خیلی درگیره به چیزای ماورایی فکر میکنی؟ چون اینایی که میگی اثرات تلقینه ماوراییه

اره یه برنامه هست راجب زندگی پس از مرگه اونو دیدم پارسالم دیدم همینجور شدم چندوقت

اره یه برنامه هست راجب زندگی پس از مرگه اونو دیدم پارسالم دیدم همینجور شدم چندوقت

اصلا نباید ببینی این چیزارو چون بعد از مرگ رو هیچکس نتونسته ثابت کنه چه اتفاقی قراره بیفته برای اثباتش اگه دوسداری در مورد تناسخ بخون چیزیه که دانشمندا ثابتش کردن

و من به شدت بهش اعتقاد دارم

در مورد اینه که روح ما انسانها توی چند کالبد زندگی میکنن و زندگی قبلیشون رو یادشون نمیاد ولی این چرخه ادامه داره تا جایی که روح به تعالی و اگاهی برسه بعدش مرگ واقعی اتفاق میفته که اصلا هم ترسناک نیست و به جهان بعد منتقل میشه