2821
2789

مهم نیست خیلی 

یکی با سه سال اختلاف زندگیشون بهم خورده یکی با ۱۱سال و یکی با دو سال خوشبخته یکی با ۱۳سال اختلاف سنی🙃🌸

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوره و زمانه میتونن هم سن باشن با هم تفاهم هم داشته باشن هیچ قانونی وجود نداره

ممنون بابت نظرتون،فقط اگر ازمن بزرگتر باشه خوبه بنظرتون حقیقت زیاد ازش خوشم نمیاد مثل کارتون می مانه

کسی می دونه بگه شش سال نیم تفاوت سنی خوبه یا بد؟زیاد نیست؟ نمیگن با برادر بزرگتر ازدواج کردی؟ چون یه عکس نامز به دوستم نشون دادم گف مث برادر بزرگتر میمونه نمی‌دونم از حسادت گفت یا چی؟؟کسی رو داشتین با این تفاوت؟ زندگیشون چطوره؟

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
ممنون بابت نظرتون،فقط اگر ازمن بزرگتر باشه خوبه بنظرتون حقیقت زیاد ازش خوشم نمیاد مثل کارتون می مانه

اینکه خوشتون بیاد مسئله مهمیه نه سن تاپیک آخر منو ببینید متوجه میشید

کسی می دونه بگه شش سال نیم تفاوت سنی خوبه یا بد؟زیاد نیست؟ نمیگن با برادر بزرگتر ازدواج کردی؟ چون یه ...

به کسایی که بیبی فیس هستن معمولا این حرف گفته میشه از جمله خودم سخت نگیر تو باید دوستش داشته باشی نه بقیه

به کسایی که بیبی فیس هستن معمولا این حرف گفته میشه از جمله خودم سخت نگیر تو باید دوستش داشته ب ...

اره ازش پرسیدم سنش بالا میزنه گفت نه تو زیادی بچه ای🔪🙂😂

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز