2777
2789
عنوان

گوشی 😭😭

100 بازدید | 1 پست

قرار شد پارسال برای من و خواهرم دو برادرم گوشی بگیرن 

به خواهرم پول گوشیش رو دادن ،  ولی من گفتن بعدا (اصلا نمیخواستن بدن وگرنه همون اول که پول دستشون بود میدادن ) 

داداشمم امسال گوشیش قبلیش خراب شد امسال جدید خرید که به نظرم دروغ گفته که خرابه 

حالا برای من نمیگیرن 😭 میگین بعدا بهت میدیم

حالا چی فقط ده میلیون از اولش میخواستن بهم بدن از پارسال ، 

اینطوری که اینا دارن لفتش میدن به شرطی که ده میلیون بشه پول ی قوطی ی گوشی بدرد نخور 

داداشمم ی آدم عوضیی هستش ، خرج و مخارجم دست اونه بخاطر بابای بیکارم میگه که گوشی خودم میدمت 😐😐😐 

میخواد من گوشی کهنه دست بگیرم الکی هم میگن نداریم نداریم در حالی که کل پولا همین داداشم برداشته برای خودش ماهم مثل سگ زندگی میکنیم 

ی طوری ام با گوشیش کار میکنه که اصلا ترس از خراب شدنش نداره میدونی چرا چون اگر خراب بشه پول داره بخره ولی به ما نمیده 

بابامم وقتی پول داره میرع میده تریاک 

بعد داخل جمعم ی طوری قربون صدقه من میره اینا چ بدرد من میخوره وقتی براش مهم نیست من اینقدر بخاطر گوشی عتیقم داخل هم سن و سالام دارم خجالت میکشم که هر دفعه دختر خالم پز گوشبش بهم بده 

الهی بمیرم راحت شم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

خیلی بده.منم کار کردم پول یه ماشین در اوردم گواهینامه نداشتم اونوموقع.بعد بی خبری پولو داده بودن واسه داداشم ماشین.بهم گفتن بعدا واسه تو میخریم.دیه هم نخریدن.بیماری هم دارم پیاده روی بهم فشار میاره ولی داداشم مشکل نداره هوای اونو بیشتر دارن چون بد اخلاقو و ...