2777
2789

گفتم بهت نیاز دارم و چیزای دیگ ک میترسم تعلیق شم😂

عصبی شد گفت من نیستم نرو تو فکر این چیزا حرص میخورم ک چرا کنارت نیستم عصبی میشم نیاز داشته باشی نباشم😑

کثافت دیگ جواب پیامم نداد😂😑 چشه این واقعا

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که اطلاع رسانی کردی😐

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم شوهرم میره سرکار از این حرفا زیاد میزنم میاد خونه میگم من نبودم ولی خب دیگ کار از کار میگذره 😜😜

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
چه کار زشتی کردی الان فکر می‌کنه تو چقدر هولی

ما با هم این حرفارو نداریم ولی نمیدونم چش شد

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

من وقتی مثلا جایی هست و دوست دارم زودتر بیاد از اون حرفا میزنم 😂

ولی همشم بخاطر زودتر اومدنش نیست واقعن نمیدونم چرا وقتی نیس بیشتر دلم میخواد

یا وقتی خونمون یکی هست

چرا انقد عجیبم من😐 وقتی خودمون دوتاییم و همچی جور دلم نمیخواد البته اگه اون بخواد نه نمیگم ولی از ته دلم خودم نمیخوام😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

کجا بود شوهرت

تو عیدی ک خاهراش اومدن اینجا مردونه زنونش کردیم😂مردا خونه خاهرشوهرم اینا زنا خونه ما

من وقتی مثلا جایی هست و دوست دارم زودتر بیاد از اون حرفا میزنم 😂 ولی همشم بخاطر زودتر اومدنش نیست ...

تو حزف منو میفهمی😂ولی من وقتیم هس روزی چهار بار رو میزنه😂

واااااا😂😂😂

مرا همشون گوهن بخدا😂

شوهرشه😐😐😐😐 اینجا هم باید خودشون رو بگیرن  دوست پسر که نیست

عاشقتم ک درک میکنی