2777
2789
چه اعتماد به نفسی! امیدوارم غافلگیر نشید یه وقت!    

نمیشم چون به خدایی که بالا سرمه خیلی اعتماد دارم تا به بنده هاش 😊میدونم هرچیزی یه تاوانی داره  و اون تاوان یه زمانی داره 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشم چون به خدایی که بالا سرمه خیلی اعتماد دارم تا به بنده هاش 😊میدونم هرچیزی یه تاوانی داره  ...

البته که خدا از هر چیزی بهتر و بالاتره و هیچ کس نمیتونه براش تعیین تکلیف کنه.   از همینش خوشم میاد که زودتر از خود ادم میدونه  چی براش بهتره و هر گردی گردو نیست!  چیزی که خود ادم شاید بعدها متوجهش بشه پس بهتره خودش رو بسپره دست خدا نه بندگانش.    

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
حس میکردم اون زمان ک داشت اون حرفارو میزد من و کوچیک میدید یا شایدم داشت فیلم بازی می‌کرد  

باز هم این خوبه که با اطمینان در این باره تصمیم نگرفتید و احتمالهای دیگه رو هم مد نظر قرار دادید که شاید همون نباشه واقعا.

فک کن ی فردی بود ک خیلی حس حقارت داشت بعد من همش اعتماد بنفس میدادم بهش.ولی بعدا ی جاهایی ی جوری بام ...

میگم خودش به شما گفت حس حقارت داره ؟ از دیدگاه شما حقارت به چه معناست؟! این رو از این جهت پرسیدم که شده و دیدم یکی اینجوری به دیگران نگاه می کرد ولی اونا رو که می دیدی نه تنها اینجور نبودند بلکه به تایید بیشتر آدمها سرشناس و کارامد بودند و شاااااید یکی دو نفر در حد همین ایشون که بدش رو میگفت حالا از روی حسادت یا نمی دونم چه چیز دیگه پشت سرش حرف می زدند. برا همین دلیل این حس رو پرسیدم.

خب اگه رابطه  تا اینجا پیش رفته که این اندازه به هم نزدیک شدید خب ازش می پرسیدید چه از شما دیده ...

عزیزم بیخیال من دارم میگم طرف تحقیر میکنه دیگه چ ربطی داره 

میگم خودش به شما گفت حس حقارت داره ؟ از دیدگاه شما حقارت به چه معناست؟! این رو از این جهت پرسیدم که ...

بله خودش گفت.سر ی بدی ک بهم کرد گفتم چرا اینکارو کردی اول عذرخواهی کرد.بعد گفتم نمیتونم ببخشم‌.شروع کرد به تخریب کردنم.

بله خودش گفت.سر ی بدی ک بهم کرد گفتم چرا اینکارو کردی اول عذرخواهی کرد.بعد گفتم نمیتونم ببخشم‌.شروع ...

خب پس خوب کاری کردید که دلیلش رو پرسیدید که حرف نگفته ای نمونده باشه. می دونید یه وقتهایی شده خودم تو یه موضوعی به نمونه ای اشاره کردم خب کسی احساس کرده به خاطر یه سری شباهتها منظور ایشون  بوده در حالی که منظورم حالت کلی تر بوده برا همین گفتم شاید برداشت متفاوت  از یه موضوع و این چیزها باشه.

این حس همیشه از طرف مقابلم به من منتقل شده. البته یکی تو همین سایت یه حرف خوب زد وقتی ما برای خودمون ارزشی قائل نیستیم یعنی باید روی عزت نفس خودمون کار کنیم. عشق ارزش و شخصیت به طرف مقابل رو میطلبه. در رابطه ای که احترام نیست عشق تبدیل میشه به رابطه صاحب و‌برده. یعنی میشه یه حالت برده داری 

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
از تاپیک هات مشخصه چقدر بدبختی  ولی به نظرم لایقش هستی  گوه میخوری اسم پدر مادر منو میار ...

همونطور که به پدر مادرم توهین کردی.بازم بهت میگم ک پدر مادرت سگ خونه ما هم حسابشون نمیکنیم