2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی اگربرات امکانش هست توام اونوتحقیرکن اگرم نه کلابی محلش کن تابیشتربسوزه اونی که داره ت ...

فک کن ی فردی بود ک خیلی حس حقارت داشت بعد من همش اعتماد بنفس میدادم بهش.ولی بعدا ی جاهایی ی جوری بام برخورد کرد و حرف زد ک انگار من ی بی عرضم ک بدرد هیچی نمیخورم

قطع ارتباط کردم باش

ولی اون موقه ها اینقدددر دلم شکست ک فقط سکوت کردم

فک کن ی فردی بود ک خیلی حس حقارت داشت بعد من همش اعتماد بنفس میدادم بهش.ولی بعدا ی جاهایی ی جوری بام ...

گفتم اون پیش شمااحساس کوچیک بودن میکنه اگریه باردیگه گفت بهش بگوعاقلان دانندتوکه راست میگی بزن باحرف تخریبش کن

گفتم اون پیش شمااحساس کوچیک بودن میکنه اگریه باردیگه گفت بهش بگوعاقلان دانندتوکه راست میگی بزن باحرف ...

حس میکردم اون زمان ک داشت اون حرفارو میزد من و کوچیک میدید یا شایدم داشت فیلم بازی می‌کرد 

کی بوده ؟دلیلش چی بوده طرف عقده اییه یا حسود که اینکارو کرده؟باید بندازیش دور این ادم سمیه اگه حاضر ...

آفرین! درستش  اینه که آدم دلیلش رو بدونه که نکنه خودش هم کارهایی کرده که چنان واکنشی دریافت کرده و گرنه اگه آدم منش شخصیت و رفتارش جوری باشه که تنها همون یه نفر تونسته چنین کنه خب دیگه کار اون یکی در حدی نیست که کسی ببیندش! 

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
حس میکردم اون زمان ک داشت اون حرفارو میزد من و کوچیک میدید یا شایدم داشت فیلم بازی می‌کرد 

مطمین باش داشته فیلم بازی میکرده منم بایه نفراینجوری بودم بدون دعواواسترس باحرف حسابی تخریبش کردم ولی ازرونمیره نکبت

مطمین باش داشته فیلم بازی میکرده منم بایه نفراینجوری بودم بدون دعواواسترس باحرف حسابی تخریبش کردم ول ...

من کلا این مدلی ام ک سعی میکنم به دیگران اعتماد بنفس بدم.ولی خیلی بد ضربه خوردم از حرفای اون آدم.چون اصلا انتظار نداشتم ازش.بعد ی چیزی ک هم ک هست من در جواب حرفاش بخام تحقیرش کنم اصلا دلم خنک نمیشه‌.فقط دوس دارم خودش بفهمه اینجور حرفا چقد دیگرانو نابود میکنه.

فک کن ی فردی بود ک خیلی حس حقارت داشت بعد من همش اعتماد بنفس میدادم بهش.ولی بعدا ی جاهایی ی جوری بام ...

خب اگه رابطه  تا اینجا پیش رفته که این اندازه به هم نزدیک شدید خب ازش می پرسیدید چه از شما دیده که اون روزها نمی دیده؟! یک پرسش از شما: آیا شما خودتون همون کسی موندید که اون روزهایی که بهش اعتماد به نفس می دادید هم بودید؟ با کس دیگه ای اونجا جور دیگه ای رفتار نکردید که ایشون یهو احساس کنه شاید یه روز با خود ایشون هم  اگه پاش برسه همونجور بشید و به گونه ای از چشمش افتاده باشید یا بهتر بگم ازتون ترسیده باشه؟! 

من کلا این مدلی ام ک سعی میکنم به دیگران اعتماد بنفس بدم.ولی خیلی بد ضربه خوردم از حرفای اون آدم.چون ...

منم اینجوریم ولی اینجورآدماخوب بشونیستن بزن مثل خودش تخریب کن

شاید هم دیدگاه خدا با دیدگاه شما در این باره یکی نبوده..این هم یه گزینه ست.

دیدگاهمون اتفاقا یکیه 

ولی هنوز وقتش نشده 

😉🙃

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

من کلا این مدلی ام ک سعی میکنم به دیگران اعتماد بنفس بدم.ولی خیلی بد ضربه خوردم از حرفای اون آدم.چون ...

خب بهش بگید! اینجوری که بهتره ادم حرفش رو خودش مستقیم بزنه چون ممکنه اون همچنان برداشتهای بدتر و بدتری هم بکنه. تازه یه چیز دیگه هم هست. اگه دیگرانی هم باشند که همین دیدگاه رو درباره شما داشته باشند و با اون در ارتباط دیگه همه چی شاید بدتر هم بشه. پس بهتره تا اونا دست پیش نگرفتند خود شما حرف دلتون رو مستقیم بی واسطه بزنید و درستش کنید.