2777
2789
چون مامانم دیگه حوصله ی بابامو نداره‌. دلش نمیخواد باهاش رابطه داشته باشه. سنی ازش گذشته سرد شده

خدا این روزو برای من نیاره یکی از دعاهام اینه

یائسگی بد کوفتیه تصورشم وحشتناکه

از طرفی نمیخواهی و نمیتونی از طرفی مرد بیکار نمیشینه تهش میره بیرون از خونه و ...

خدایا امان بده 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خدا نکنه خودزنی نکنیم دیگه  😰😰😰🤢🤮🤮

عه دالی تاپیکت چخبر😁

بابا خب اونا خودزنی میکنن ماهم یکم برای مقابل به مثل خودزنی میکنیم😂

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینطور نیست اونی که تامین نشده توی خونه حالا چه زن چه مرد اینکارو میکنه

ن باور کن اینطور نیست 

یعنی ساختارشون یجوری عجیبیه 

حتی اگه زنشون نمره ش عالی باشه مثلا 20  باشه  اما بازم دلشون گنجایش ینفر دیگه رو داره  بر عکس ما خانما 

شاید بشه اینجور تصور کنیم ک قلب ما خانما خالیه و وقتی یه نفرو خیلی دوست داشته باشیم  تمام قلبمون پر میشه از عشق اون  اما قلب مردا با وجود اینکه یدونه س  اما قفسه بندیه 😂  شبکه شبکه س     

خدا این روزو برای من نیاره یکی از دعاهام اینه یائسگی بد کوفتیه تصورشم وحشتناکه از طرفی نمیخواهی و ...

مردا واقعا اینجوری نیستن که همش فکر آدمای جدید باشن. اونا هم حال و حوصله ی هر کسی رو ندارن. الکی ذهنت رو درگیرش نکن

عه دالی تاپیکت چخبر😁 بابا خب اونا خودزنی میکنن ماهم یکم برای مقابل به مثل خودزنی میکنیم😂

دالی گلی 

تاپیک من نیست گلم من یه واسطه بی ارزشم

درمورد خودزنی همچنان نظرم اینه خدانکنه خدا اون روزو نیاره خدا حتی به ذهنمون نیاره

متاهلی؟

فکر خودزنی و نشستن یکی دیگه پای تلویزیون شوهرم حالت تهوع بهم میده 🤮🤮🤮

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
دالی گلی  تاپیک من نیست گلم من یه واسطه بی ارزشم درمورد خودزنی همچنان نظرم اینه خدانکنه خدا ا ...

عه عه عه به مخلوقه ی خدا نگو بی ارزش 

عزیزم در واقع اون تلویزیون خودتی😶

حالا خیلی جدی هم نیست ولی یجورایی یه حاضر جوابیه

انقدرا جدی بهش نگاه نمیکنن

بیشتر ب این اشاره داره نمیتونی هر غلطی دلت خواست بکنی

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
اهااا شایدهنوز سنم کمه نمیدونم

نمیدونم من که سی سالو رد کردم ولی از خیلی وقت پیش مامانم با شوخی و خنده به بابام میگفت تو یه زن پیدا کن من خودم میرم خاستگاریش ازش قول میگیرم همیشه پیش خودش نگهت داره. بعدنا فهمیدم واقعا واقعا از ته دلش میخواد که بابام ازش دور بشه

مردا واقعا اینجوری نیستن که همش فکر آدمای جدید باشن. اونا هم حال و حوصله ی هر کسی رو ندارن. ال ...

اره خب 

خداروشکر هم دوسش دارم هم دوسم داره هم اوکیه همه چی گوش شیطان کر ماشاءالله 

ولی خب گاهی به ذهنم میاد دیگه 

تلویزیون های سالم هیچ وقت خودشونو بخاطر کار  صاحبشون خراب نمیکنن    حسابشونو از  ...

اره اینم حرفیه 

ولی خب این حاضرجوابی عامیانه انس

داره میگه نمیشه تو هر غلطی میخوای بکنی و چرخ روزگار هیج کار با تو نکنه

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید(معجزه ختمو نذر ...) معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو