2777
2789
عنوان

خسته شدم از شب ادراری دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4196 بازدید | 197 پست
بله پرسیدم از چندین مشاور مذهبی که متاسفانه نظراتشون اصلا یکی نبود باهم، و اکثرشون دوای دردهای خود ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی.

پس حتما سعی کن کلاس های بری که تو رو از استرس دور کنن مثل استخر و ورزش های گروهی و خیلی چیزهای دیگه

شاید آرامش اعصابت بهت کمک کنه این مشکلت برطرف بشه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقدر سختی کشیدی. پس حتما سعی کن کلاس های بری که تو رو از استرس دور کنن مثل استخر و ورزش های گ ...

برعکس با بچه کوچیک و سرکار رفتن و اینا، و با این تعداد دسشویی‌هایی که من میرم، فرصت برا این کارا نمیمونه

تکون میخورم شب میشه😁😬

🌻🍃💕
برعکس با بچه کوچیک و سرکار رفتن و اینا، و با این تعداد دسشویی‌هایی که من میرم، فرصت برا این کارا نمی ...

بالخره یک زنگ تفریح برای خودت جور کن

یکی از دخترخاله هام پرستاره، فکرش رو بکن با شیفت های سنگین پرستاری و بچه داری بازم کلاس ورزش میره

دخترهاش هم با خودش میبره

مربی خصوصی بگیر که ساعت کلاسها رو خودت تعیین کنی هر وقت تونستی بری باشگاه

ان شاء الله که مشکلاتت به زودی زود حل بشه

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
بالخره یک زنگ تفریح برای خودت جور کن یکی از دخترخاله هام پرستاره، فکرش رو بکن با شیفت های سنگین پرس ...

همسرم ورزشکار حرفه‌ای هست

اضافه وزن بارداریمو هم تحت نظر خودش با رژیم و ورزش کم کردم

البته که ناراحتی قلبی دارم و ورزش جدی و سنگین نمیتونم داشته باشم

ممنون عزیزدلم از راهنمایی‌هات🙏🏻💚

الهی خبر بارداریتو به زودی توی نی‌نی‌سایت بخونم😍

نازنین‌بانو🫂

🌻🍃💕
منم همین مشکل رو دارم.با این تفاوت ک بچه من دو سال بزرگتره..دکتر بردم ی مدت قرص و اسپری استفاده کرد ...

پسر منم ۶ سالش هنوز شب ادراری داره. شبا اگه با سیاه دانه زیر شکم و پهلوهاشو چرب کنم قبل خوآبم بره دستشویی دیگه شب جاشو خیس نمیکنه.یه چیز دیگه م طب سنتی بهم گفت که صبح ناشتا و شب قبل خواب یکم سیاه دانه رو پودر کن تو یه قاشق عسل طبیعی قاطی کن بده بخوره. من چند وقت بهش میدم خیلی خوبه. اونو که بدم اگه چربشم نکنم بازم جاشو خیس نمیکنه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

برادر من هم مینطورع البته الان ۹سالش میشه هر روز مامانم پتو میندازه لباسشویی البته خودمونم میگن اینطور بودم ولی من ۷سالگی خوب شدم فکر میکنم ارثی باشه

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
كسي كه داخل خونست متوجه نميشع ولي وقتي كسي مياد كامل ميفهمه بوشو. اگر قرتر بود با خشك كردن بوي وسا ...

تشک بچه ی 4 ساله بزرگه توی ماشین جا نمیشه، تعمیرکارای ماشین لباسشویی هم میگن فقط پتو مسافرتی میشه بندازید، من همسرم می‌شست دیسک کمر گرفت خیلی اذیت شد، دیگه حدالامکان کمتر میشستم، بو هم نمی‌گرفت دیگه خودم که از بیرون میام توخونه، اگه بو میداد متوجه میشدم! منم قبلا که بچه نداشتم خیلی آرمانی فکر میکردم ولی توی موقعیتش قرار بگیری متوجه میشی که چقدر سخته تمیز نگه داشتن و شستشوی هر روز، از کتو کول میفته آدم

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
تشک بچه ی 4 ساله بزرگه توی ماشین جا نمیشه، تعمیرکارای ماشین لباسشویی هم میگن فقط پتو مسافرتی میشه بن ...

من نگفتك تشك رو بشوريد كه🤓

كاور تشك براي همين مسائل ساختع شده.

پتو گلبافت هم حتي ميشوره.من خودم انجام ميدادم

و دونفره رو ميدم خشكشويي..

١٣ ساله ماشينم هيچيش  نشده..

ضمنا من خودم دوتا بچه دارم☺️

ارماني هم نيست ي سري چيزا ديگه اظهر من الشمسع

البته هرطور مختاريد و صلاح ميدونيد.چون پبشنهاد دادين بع ايشون نشوره

منم به خودم اجازه دادم بگم بهتون از كاور استقادع كنيد و بقيه وسايل رو هم بشوريد چون نجاست با خشك كردن از بين نميره و بوش خيلي ازار دهنده است.

موفق باشيد💕

💕

اولا قبل از خواب مایات مثل اب و چایی و خوراکی با طبع سرد مثل کلم و خیار اصلا نده و حتما قبل از خواب دیتشویی ببر و حتما بهش بگو اگر نصف شب احساس کرد دستشویی داره شما را صدا کنه 

و در اخر اینکه حتما ببرش دکتر حتی عمومی با یو برگ قرص خوب میشه اسم قرص نمیدونم چیه 

اشنای ما پسر ۱۵ ساله بود خوب شد

اصلا دعواش نکن اصلا چون خودش اضطراب میاره

قبل از خواب اب و مایعات خوراکی با طبع سرد خیار و کلم .. نده دستشویی قبل از خواب فراموش نشه 

یا بده اگر نصف شب احساس دستشویی داست حتما شما را صدا کنه 

حتما دکتر ببر حتی شده عمویی با دارو بر طرف میشه

من نگفتك تشك رو بشوريد كه🤓 كاور تشك براي همين مسائل ساختع شده. پتو گلبافت هم حتي ميشوره.من خودم ا ...

ممنون بلاخره اینجا برای انتقال تجربیاته گلم، شما تجربه ات از من بیشتره مسلما،. کاور تشک آشنایی ندارم از کجا میشه تهیه کرد؟ برای تشک تخت یا تشک معمولی؟ 

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
ممنون بلاخره اینجا برای انتقال تجربیاته گلم، شما تجربه ات از من بیشتره مسلما،. کاور تشک آشنایی ندارم ...

کاور تشک همه منسوجات و کلای خواب فروشیا دارند

برای هر سایزی.

زیر انداز یکبار مصرف هم داروخونه داره

سایز بزرگ

از زیر ملافه به تشک بندازید دوتا

اصلا یک قطره هم رد نمیشه

💕

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش