🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون بچه که دسته خودش نیست شما باید تحملتو بالا ببری شبا آب کم بده بخوره قبل خواب دستشویی رره حتما شبا هم پهلو هاشو با یه چیزی ببند که کلیه هاش سردس نشه
منم همین مشکل رو دارم.با این تفاوت ک بچه من دو سال بزرگتره..دکتر بردم ی مدت قرص و اسپری استفاده کرد تا حدودی بهتر شد اما ب محض قطع دارو روز از نو روزی از نو...منم تمام زندگیم بوی جیش میده خسته شدم ب والله.دکتر میگه درمان خاصی نداره باید بسازی تا وقتش برسه و خودش خوب شه
زیر پنج سال شب ادراری حساب نمیشه مال تکامل پیدا نکردن مثانه و مجرای ادراره
پتو مسافرتی براش بنداز هر روز بنداز توی ماشین راحت
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
برای زیرش تشک پلاستیکی بزرگ بدوز ک لااقل فقط اونو بشوری، سخته واقعا 😢
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇