2777
2789

عشق کیلو چنده . توی این دوره زمونه عسق وجود نداره مگر عشق به پدر و مادر و عشق به خدا 

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا نشانه عشق نیست نشانه حماقته گلم و عشق دوطرفه قشنگه دیدی نمیخوادت سیریش نشی بهتره و تا وقتی عشق واقعی تجربه نکردی نمیفهمی چقدر خوبه من خدارو شکر عشقم دوطرفست اما تنها بدی که تو عشق میبینم ترس ازدست دادنشه......خیلی بده ترسش وگرنه گذشته بعضی ها عاشق یکی دیگه شدن ولی الان عاشق یکی دیگن 

عشق کیلو چنده . توی این دوره زمونه عسق وجود نداره مگر عشق به پدر و مادر و عشق به خدا 

عشق وجود داره اما خودمون دوست داریم سرکوفت بزنیم ک نیست دوستم با شوهرش عاشق هم بودن سر به دعوا زن شوهری گفت طلاق میخوام گفتم شما عاشق همین چرا گفت نه بابا ما به هم عادت کرده بودیم ی مدت بگذره عادی میشه یکی دیگه بیاد یادم میره اما ۲ ساله گذشته و گریه هاش امون آدم بریده دست ب خود کشی زده شوهرش افسرده شده معتاد داغون 

عشق وجود داره اما خودمون دوست داریم سرکوفت بزنیم ک نیست دوستم با شوهرش عاشق هم بودن سر به دعوا زن شو ...

من بهش اعتقاد ندارم

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یه نصیبت بشه چی

دوست داشتن با عشق فرق میکنه

من قبلا چند تا از تاپیک هات رو خونده بودم.معلومه خیلی عاشق همید.خوش به حالتون:)این یه نعمته طرفی که دوسش داری دوستت داشته باشه.مراقب رابطتون باشید.نزارید خراب بشه.خیلیا حسرت داشتن رابطه ای رو میخورن که توش عشق دو طرفه باشه.گذشته ها گذشته بیخیال شو ناراحت نکن خودتو.الانو بچسبید کفترای عاشق.کفتر بودن دیگه؟کفتر قناری هرچی.ایشالا به پا هم فسیل بشید