2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز اینو تایپ کردم اومدم بفرستم دیدم اون تاپیک قفل شده زورم اومد حذفش کنم بخون شاید تاثیری داشته باشه برات

منو شوهرم روزی هزار بار مادر و خواهر این مسئولین رو میشوریم خب من اصلا پشت یکی از این آخوندا نیستم ولی حرف حق میزنم ما بشینیم نگاه کنیم هم نشد ما باید زرنگ بشیم تو این گرونی هم به جایی برسیم همین شما چرا باید پول تون جمع کنید بزارید تا بتونید باهاش یچیز بزرگ بخرید خب ده تومن داری یه تیکه طلا ابشده بخر هدفت اون گردنبند صد تومنیه هس تا تو بخوای پول جمع کنی شده پونصد تومن ولی اگه کوچولو کوچولو طلا بخری به راحتی بهش میرسی خواهر شوهرم صدتومن داشت توقع نداشت شوهرم بگه برو قفل بخر بیل بخر دستگیره در بخر توقع داشت بگه دلار بخر سکه بخر وقتی اینو شنید جا زد قبل ترا شوهرم برامن مثال زد گفت ببین این بیل یا کلنگ میخری صد تومن فردا شده صدو ده تومن حتی از طلا هم بهتر میره جلو من تصور کردم ها واقعا درسته شما میری امروز لامپ میخری دوماه بعد هم میری همون لامپ بخری حداقل رو لامپ سیصد تومنی پنجاه تومن اومده یادته چندسال پیش یه گرونی یهویی شدید اومد بسته ژیلت 1500بود یکی اومد خونش فروخت تو همون خونه کرایه نشینی کرد کل پولو داد ژیلت خرید بعد 4تومن فروخت هر بسته رو مگه این سود نیس؟ مگه این ریسک نیس‌؟ یه کار بسیار خنده دار کرد ولی خبر از گرونی داشت دوماه قبل اینکار کرد شش ماه بعد این سود رفت تو جیبش این سود خالصه طلا از گرمی 1250 هی رفت بالا تا 1600.1800هی میشد مگه نه یهو این اتفاق افتاده همه میگفتن میاد پایین حبابه فلانه منم گفتم آره یه نفر به من گفت تمام طلا فروشا میان روزی یک ساعت مغازه باز میکنن فقط خرید طلا دارن بنظرت چرا؟ این اصلا با عقل جور در میاد؟ دوبار سه بار تو جمع ها گفتم طلا گرون میشه پایین نمیاد گرونی طلا داریم طلا فروشا خبر دارن ازاون حرفم کمتر از چهارماه میگذره حالا قیمت طلا میبینی؟ تو این دولت و مملکت ارزونی وجود نداره ثبات قیمت وجود نداره مگه نه ده تومن پول داری دلار بخر به قول شوهرم صد تومنت بده قفل بخر کم جا هس بزار تو خونه سال بعد حداقل دوبرابر تا سه برابر میفروشی اونا دارن اذیت ما میکنن ما باید با عقل و هوش گلیم خودمون از آب بکشیم بیرون 

سلام عزیز اینو تایپ کردم اومدم بفرستم دیدم اون تاپیک قفل شده زورم اومد حذفش کنم بخون شاید تاثیری داش ...

اره عزیزم کاملا درست میگی و واقعا پشیونم از اینکه کاری نکردم، امیدوارم بتونم ضرری رو که کردم جبران کنم، این همه زحمت کشیدم و اخرش هم چیزی دستم رو نگرفت

اره عزیزم کاملا درست میگی و واقعا پشیونم از اینکه کاری نکردم، امیدوارم بتونم ضرری رو که کردم جبران ک ...

آفرین ان شاالله خدا کمکت کنه خدا کمک همه کنه این مسئولین بی عرضه رو رسوا نابود کنه بی آبرو بشن