baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان دفع خستگی 76 بازدید | 5 پست برا دفع خستگی جسمی و ذهنی چیکار میکنیذ؟ میترسم دوش اب سرد بگیرم سرما بخورم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1402/01/10 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوثرنفسم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 262 دوش آب گرم بگیر و در انتها پاهات رو توی آب سرد بزار این برای رفع خستگی جسم از منظر آقا امیرالمؤمنین هستبرای رفع خستگی ذهن خواب کامل و شنیدن آوای طبیعت و باران اینم نظر منه
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 دوش آب گرم بگیر و در انتها پاهات رو توی آب سرد بزار این برای رفع خستگی جسم از منظر آقا امیرالمؤمنین ... مرسی قشنگم عالی بود لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 موفق باشی اگه بازم از این چیزا بلدید میشه بگید🤍من ادم مذهبی نیستم اما خیلی دوست دارم از این چیزا یاد بگیرم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
کوثرنفسم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 262 اگه بازم از این چیزا بلدید میشه بگید🤍 من ادم مذهبی نیستم اما خیلی دوست دارم از این چیزا یاد بگیرم خوب منم ضعف مذهب دارم ولی شدیدا عاشق آقا امیرالمؤمنین هستم و البته کل معصومین ولی کتب ایشون رو تهیه و مطالعه کردم همش حرف حق گفته پیشنهاد میکنم درر الکلم و نهج البلاغه رو بخونیت