2777
2789
عنوان

کى کهیر میزنه ?

76 بازدید | 11 پست

دلیلش چیه وچی میخورین

گلوتون هم گاهی متورم میشه،

?

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

تابستون فقط ی نقطه کوچیک از دستم زد . فک کنم برا گرما بود . دلیلشو نفهمیدم اخرش

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

من...نابودما ...بعد از افطار آجیل خوردم کهیر زدم سریع رفتم قرص لوراتادین خوردم تا پیشروی نکنه ...دیر قرص بخورم بدبختی میکشم تا خود صبح ...چند ساله همینم ...به خیلی چیزا حساسیت دارم ....گلوم خارش میگیره ...لبام و صورتم و بدنم متورم میشه ولی این مورد شما رو نه ...خوشبختانه تجربه اش نکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من...نابودما ...بعد از افطار آجیل خوردم کهیر زدم سریع رفتم قرص لوراتادین خوردم تا پیشروی نکنه ...دیر ...

عزیزم اره منم منظورم خارش گلو بود

وای سخته میددنم واقعا گلم شما از کی اینجوری دکتر رفتی تاحالا؟من سیتریزین میخورم 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من وقتی حلواسنگی ازاون سفت هاک واسه یلدامیخرن میخورم زبونم وکل دهنم کهیرمیشه 

عزیزم حالا خداروشگر دلیلش مشخصه

عزیزم اره منم منظورم خارش گلو بود وای سخته میددنم واقعا گلم شما از کی اینجوری دکتر رفتی تاحالا؟من س ...

ببین من چندین دکتر عوض کردم ! حتی خارشم به حدی می‌رسید که مجبور میشدم آمپول بزنم ...تا اینکه آخرین دکترم یه خانم دکتر مهربون بود که این قرص رو برام تجویز کرد ، همیشه همراهمه ...شبها مصرف میکنم ...از اون موقع خیییییلی بهتر شدم...ولی سرخ کردنی و بادمجان و پرتقال و ...مصرف میکنم کهیر میزنم که سریع باید قرص مصرف کنم تا خوب بشم...

ببین من چندین دکتر عوض کردم ! حتی خارشم به حدی می‌رسید که مجبور میشدم آمپول بزنم ...تا اینکه آخرین د ...

چقدر خوب عزیزم شکر واقعا

تهران هستین.؟

بله دیگه نمیخورم دلم خاس🥲

منم هرچندوقت گول میخورم پیگم بذا چیز تند بخورم🤦🏼‍♀️

چقدر خوب عزیزم شکر واقعا تهران هستین.؟

همسایه تهرانم ...ببین من به درمانگاه تامین اجتماعی مراجعه کردم و این خانم دکتر فقط با تجویز یک قرص منو درمان کرد ...قبلش به دکتری مراجعه کرده بودم که چندین قرص برام تجویز کرد که نه تنها کهیرم خوب نمیشد بلکه تا صبح از درد معده می نالیدم ! می‌خوام بگم برای درمان دردت لازم نیست پیش دکترهای گرون بری ، دکترهای حاذق و دلسوز که برای بیمار وقت میذارن ممکنه تو هر درمانگاهی باشن...