2777
2789
عنوان

باشه تو بردی

236 بازدید | 11 پست

تو بردی :) 

میخوای باهات حرف نزنم و بهت پیام ندم ؟ باشه 

میخوای تنهات بزارم ؟ باشه 

میخوای ازت فاصله بگیرم ؟ چشم 

خانما حال دلم اصلا خوب نیست :) تروخدا فقط دعا کنید قلبم آروم شه اصلا نمیخوام خودش برگرده :)

چشمم به پیویشه که سین میکنه و چیزی نمیگه و وقتی فکر میکنم یهو اینجوری شد نمیتونم گریه نکنم 💔

دوستان کاربری دست دونفره ❤️ 

عزيزم ماجرا چيه؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهان کسی باش که خواهان تو باشی به هیچ وجه آویزون نباش اون اگه تورو بخواد طاقت نمیاره جواب میده پس عزت نفس داشته باش

لطفا اگه از دست شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر و جاری دلت پره سر کاربر نی نی سایت خالی نکن...انسان باشیم یه کم😩
فقط میتونم بگم رفته  امروز شد ۱ هفته و خدا هم جوابمو نمیده بخدا من اونقدر قوی نیستم :)💔

عزيزم شايد صلاحت دراين بوده 

زياد پافشارى نكن 

خدا به دلت ارامش بده 

اگر به صلاحته خدا خودش برگردونش🙏

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشی به هیچ وجه آویزون نباش اون اگه تورو بخواد طاقت نمیاره جواب میده پس ...

اونقدری مغروره که حتی اگر بمیره هم نمیاد و جواب نمیده 

اصلا نمیخام برگرده فقط میخوام آروم باشم که نمیتونم 

دیگه همه فهمیدن ی مرگیم هست 💔

اونقدری مغروره که حتی اگر بمیره هم نمیاد و جواب نمیده  اصلا نمیخام برگرده فقط میخوام آروم باشم ...

کسی اگه کسی رو بخواد غرور براش بی معنا میشه،اصلا بهش فک نکن خودت خودتو آروم کن بیخیال بابا اینجور آدما ارزششو ندارن خودتو ناراحت کنی بخاطرشون،اونم ناراحته؟مطمئن باش نه

لطفا اگه از دست شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر و جاری دلت پره سر کاربر نی نی سایت خالی نکن...انسان باشیم یه کم😩
کسی اگه کسی رو بخواد غرور براش بی معنا میشه،اصلا بهش فک نکن خودت خودتو آروم کن بیخیال بابا اینجور آد ...

بم گفت من میرم تهش ی ماه ناراحتی ولی اگه من باشم تو همیشه ناراحتی 

ولی نفهمید نبودنش با ی ماه حل نمیشه :)